Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Fere-en-Tardenois hotell

Château de Fère 1 784 kr
Château de Fère

Château de Fère

   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i lyxstil ligger i ett historiskt område, mindre än fem mil från Porte Mars, De sköna konsternas museum och St. Remi Basilica. Taupalatset och Notre-Dame de Reims ligger mindre än fem mil härifrån.

  Le Nid dans les Bruyères Hämta priser
  Le Nid dans les Bruyères

  Le Nid dans les Bruyères

  37 rue du Château, Fere-en-Tardenois
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat på landet ligger mindre än 2 km från Fere-en-Tardenois katedral och Oise Aisnes amerikanska krigskyrkogård. Fere-en-Tardenois slottsruiner ligger 2,6 km härifrån. Fère-en-Tardenois station ligger på 17 minuters gångavstånd.

   Chambres d'Hôtes Les Colombes Hämta priser
   Chambres d'Hôtes Les Colombes

   Chambres d'Hôtes Les Colombes

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta pensionat på landet ligger nära Château de Montmort. I närheten hittar du dessutom Etoges kyrka och Champagne Ruffin et Fils.

    Hôtel du Golf de l'Ailette, The Originals Relais (Qualys-Hotel) 791 kr
    Hôtel du Golf de l'Ailette, The Originals Relais (Qualys-Hotel)

    Hôtel du Golf de l'Ailette, The Originals Relais (Qualys-Hotel)

      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa ligger vid sjön, mindre än fem mil från Auguste Delaune-stadion, Mumm och Veuve Clicquot-Ponsardin. Ruinart ligger 51,5 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Fere-en-Tardenois

     Château de Fère 1 784 kr
     Château de Fère

     Château de Fère

       
      5.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil ligger i ett historiskt område, mindre än fem mil från Porte Mars, De sköna konsternas museum och St. Remi Basilica. Taupalatset och Notre-Dame de Reims ligger mindre än fem mil härifrån.

      Karta

      Topphotell och andra boendealternativ i Fere-en-Tardenois


      Du kan enkelt hitta boende i Fere-en-Tardenois med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


      Gästerna brukar tycka om detta hotell i Fere-en-Tardenois och i synnerhet poolen:

      • Château de Fère

      Utforska Fere-en-Tardenois


      Det lantliga Fere-en-Tardenois är känt för sina ruiner och sina restauranger. Populära sevärdheter i Fere-en-Tardenois med omnejd:

      • Fere-en-Tardenois katedral
      • Fere-en-Tardenois slottsruiner
      • La Hottee du Diable
      • Champagne Serveaux Pascal
      • Champagne Biard-Loyaux
      • Champagne Alain Navare
      • Musee Jean de Lafontaine

      När passar det bäst att utforska Fere-en-Tardenois?


      Om du funderar på när det är bäst att åka till Fere-en-Tardenois, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Fere-en-Tardenois brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och december, medan de torraste är april och mars.


      Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 129 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 146 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 171 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 148 millimeter.
      • Den genomsnittliga nederbörden under året i Fere-en-Tardenois är 594 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma