Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Fatou hotell

Residence Hekma 779 kr
Residence Hekma

Residence Hekma

RESIDENCE HEKMA FATOU, Fatou
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i Fatou ligger 4,7 km från Borj El K'bir (fästning) och mindre än 15 km från Hamnen i Houmt Souq och Djerbahood. El Ghriba-synagogan och Jarbas park ligger också mindre än två mil härifrån.

  Hôtel Al Baraka 305 kr
  Hôtel Al Baraka

  Hôtel Al Baraka

  Route Touristique Houmet Souk Km 3, Fatou, Medednine
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i centrala Fatou ligger 4 km från Borj El K'bir (fästning) och 4,6 km från Hamnen i Houmt Souq. Djerbahood och El Ghriba-synagogan ligger också mindre än 15 km härifrån.

   El Mouradi Djerba Menzel 380 kr
   Recension från 1 dec. 2017
   Se information
    
   El Mouradi Djerba Menzel

   El Mouradi Djerba Menzel

   B P 163, Aghir
     
    2,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Vi araber blir alltid dåligt bemöte i våra egna hotell. Denna gång hotellet heter El Mouradi Djerba. Det verkar som araber vill inte serva andra araber. Rum 3178 Toilette sitt trasig, jag blev klämd när jag satte mig. Maten var dålig och hotellet gäster är åldringar över 70 Vid två tillfället svimmade ...

    Iberostar Mehari Djerba 591 kr
    Iberostar Mehari Djerba

    Iberostar Mehari Djerba

    B.p 242 Route Touristique, Djerba Midun
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger vid stranden i Djerba Midun, 3,6 km från Jarbas park, samt mindre än två mil från Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning). Djerbahood och El Ghriba-synagogan ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Fatou


     Många vill besöka Fatou, men om du inte kan hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 15 hotell i Houmt Souk
     • 5 hotell i Erriadh

     Topphotell och andra boendealternativ i Fatou


     Det går lätt att hitta boende i Fatou med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om detta boende i Fatou och deras gratis frukost:

     • Le Grand Hotel Djerba

     Gästerna brukar tycka om detta hotell i Fatou och bland annat poolen:

     • Dar Sema Djerba

     Utforska Fatou


     I Fatou finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Fatou med omnejd:

     • Borj El K'bir
     • Hamnen i Houmt Souq
     • El Ghriba-synagogan
     • Guellalamuseet

     När du förebereder din resa till Fatou kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Fatou?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Fatou, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Fatou brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är april och september, medan de torraste är juni och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Fatou är 8 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma