Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
7 aug. - 9 aug.
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Evans Head hotell

The Bowlo Holiday Cabins 747 kr
The Bowlo Holiday Cabins

The Bowlo Holiday Cabins

2 Beech Street, Evans Head, NSW
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga nära stranden ligger tio minuters promenad från Evans Head Visitor Information Centre och Evens Head Living Museum. Broadwater Beach och Broadwater National Park ligger också 2 km härifrån.

  Reflections Holiday Parks Evans Head 666 kr
  Reflections Holiday Parks Evans Head

  Reflections Holiday Parks Evans Head

  Park Street, Evans Head, NSW
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna camping med direkt tillgång till stranden ligger i en regionalpark i Evans Head, nära Evans Head Visitor Information Centre och Evens Head Living Museum. Broadwater Beach och Bundjalung National Park ligger också 2 km härifrån.

   Karta

   Utforska Evans Head


   I Evans Head finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Evans Head med omnejd:

   • Evans Head Visitor Information Centre
   • Evens Head Living Museum
   • Evans Head Memorial Airport Museum

   När du förebereder din resa till Evans Head kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Ballina, NSW (BNK-Ballina - Byron Gateway). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


   När passar det bäst att utforska Evans Head?


   Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Evans Head, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Evans Head brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och oktober.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Evans Head ligger på 34 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma