Reserestriktioner kan gälla för New South Wales, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Evans Head - 185 att välja från

Hotell från 772 kr

Kolla hotellpriser i Evans Head

Evans Head hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Evans Head
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Evans Head

I Evans Head finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Evans Head med omnejd:

  • Evans Head Visitor Information Centre
  • Evens Head Living Museum
  • Evans Head Memorial Airport Museum

När du förebereder din resa till Evans Head kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Ballina, NSW (BNK-Ballina - Byron Gateway). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Evans Head?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Evans Head, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Evans Head brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är september och oktober.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 7°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Evans Head ligger på 34 millimeter.