Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Espingueira hotell

Spinguera Ecolodge Hämta priser
Spinguera Ecolodge

Spinguera Ecolodge

Espingueira, Boa Vista
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta fritidshus erbjuder direkt tillgång till stranden och ligger i en nationalpark i Boa Vista. Dessutom ståtar Spinguera Ecolodge med ett läge mindre än 25 km från Praia do Estoril, Praia da Chave och Praia de Cruz. Praia de Santa Monica och Morro Negro fyr ligger också mindre än fyra mil härifrån.

  Hotel Riu Touareg 1 708 kr
  Hotel Riu Touareg

  Hotel Riu Touareg

  Urb. Lacacão - Lote 13 - Praia Lacacão, Boa Vista
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta boende ligger vid stranden i Boa Vista, mindre än 5,8 km från Praia de Santa Monica, samt mindre än tre mil från Praia da Chave och Praia do Estoril. Praia de Cruz och Morro Negro fyr ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Hotel Riu Karamboa 1 734 kr
   Hotel Riu Karamboa

   Hotel Riu Karamboa

   Lote HO-01, Urb. Morrinho De Baguincho, Boa Vista
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga boende nära flygplatsen i Boa Vista ligger 7,7 km från Praia de Santa Monica och mindre än tre mil från Praia da Chave och Praia do Estoril. Praia de Cruz och Morro Negro fyr ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Iberostar Club Boavista - All Inclusive 1 632 kr
    Iberostar Club Boavista - All Inclusive

    Iberostar Club Boavista - All Inclusive

    Areia de Chaves, Boa Vista
      
     5.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende ligger vid stranden i Boa Vista, 0,8 km från Praia da Chave, samt mindre än 15 km från Praia de Santa Monica och Praia do Estoril. Praia de Cruz ligger 10,8 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Espingueira


     Många resenärer vill se Espingueira, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara bra att ha i åtanke.

     • 32 hotell i Sal Rei
     • 32 hotell i Sal Rei
     • 4 hotell i Rabil

     Topphotell och andra boendealternativ i Espingueira


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Espingueira med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar detta hotell i Espingueira och nämner ofta deras gratis frukost:

     • Spinguera Ecolodge

     Utforska Espingueira


     I Espingueira finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Espingueira med omnejd:

     • Praia de Cruz
     • Praia da Chave
     • Morro Negro fyr

     När du planerar resan till Espingueira kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Boa Vista (BVC-Rabil). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Espingueira?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Espingueira, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Espingueira brukar vara september och augusti, och de kallaste februari och mars. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är augusti och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Espingueira ligger på 2 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma