Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Boa Ventura hotell

Hotel Riu Touareg 1 708 kr
Hotel Riu Touareg

Hotel Riu Touareg

Urb. Lacacão - Lote 13 - Praia Lacacão, Boa Vista
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta boende ligger vid stranden i Boa Vista, mindre än 5,8 km från Praia de Santa Monica, samt mindre än tre mil från Praia da Chave och Praia do Estoril. Praia de Cruz och Morro Negro fyr ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Riu Karamboa 1 734 kr
  Hotel Riu Karamboa

  Hotel Riu Karamboa

  Lote HO-01, Urb. Morrinho De Baguincho, Boa Vista
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga boende nära flygplatsen i Boa Vista ligger 7,7 km från Praia de Santa Monica och mindre än tre mil från Praia da Chave och Praia do Estoril. Praia de Cruz och Morro Negro fyr ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Iberostar Club Boavista - All Inclusive 1 644 kr
   Iberostar Club Boavista - All Inclusive

   Iberostar Club Boavista - All Inclusive

   Areia de Chaves, Boa Vista
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende ligger vid stranden i Boa Vista, 0,8 km från Praia da Chave, samt mindre än 15 km från Praia de Santa Monica och Praia do Estoril. Praia de Cruz ligger 10,8 km härifrån.

    RIU Palace Boavista - All Inclusive 4 489 kr
    RIU Palace Boavista - All Inclusive

    RIU Palace Boavista - All Inclusive

    Urb. Morrinho De Baguincho, Praia de Boca Salina, Boa Vista
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende på stranden ligger 1,5 km från Praia da Chave.

     Karta

     Hitta hotell i Boa Ventura


     Det är definitivt värt att besöka Boa Ventura, men om du tycker det är svårt att hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara en bra idé.

     • 4 hotell i Rabil
     • 32 hotell i Sal Rei
     • 32 hotell i Sal Rei

     Utforska Boa Ventura


     I Boa Ventura finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Boa Ventura med omnejd:

     • Praia da Chave
     • Praia de Cruz
     • Praia de Santa Monica

     När du planerar resan till Boa Ventura kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Boa Vista (BVC-Rabil). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Boa Ventura?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Boa Ventura, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Boa Ventura brukar vara september och augusti, och de kallaste mars och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är augusti och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 25°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 0 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Boa Ventura ligger på 2 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma