Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Erriadh hotell

Dar Aziza Hämta priser
Dar Aziza

Dar Aziza

Rue Ali Zlitni 8, Erria, Erriadh, Medanin
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Erriadh ligger tio minuters promenad från Djerbahood och El Ghriba-synagogan. Borj El K'bir (fästning) och Hamnen i Houmt Souq ligger också mindre än en mil härifrån.

  Dar Ennour Hämta priser
  Dar Ennour

  Dar Ennour

  El Horia Street, Er-Riadh houmt souk, Erriadh, Djerba
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Erriadh ligger 15 minuters promenad från Djerbahood och El Ghriba-synagogan. Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning) ligger också mindre än en mil härifrån.

   Dar Farah Hämta priser
   Dar Farah

   Dar Farah

   Rue Ali Zlitni 9, Erriadh
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Erriadh ligger tio minuters promenad från Djerbahood och El Ghriba-synagogan. Borj El K'bir (fästning) och Hamnen i Houmt Souq ligger också mindre än en mil härifrån.

    Dar Lily Hämta priser
    Dar Lily

    Dar Lily

    rue ali zlitni Erriadh, Erriadh, djerba
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Erriadh ligger tio minuters promenad från Djerbahood och El Ghriba-synagogan. Hamnen i Houmt Souq och Borj El K'bir (fästning) ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Erriadh


     Du funderar alltså på att semestra i Erriadh? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Erriadh.


     Topphotell och andra boendealternativ i Erriadh


     Du kan enkelt hitta boende i Erriadh med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Dessa hotell i Erriadh är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Dar Farah
     • Dar Aziza
     • Distinguished Historical Guest Homes W Private Pools. Erriadh, Djerba

     Utforska Erriadh


     I Erriadh finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Erriadh med omnejd:

     • El Ghriba-synagogan
     • Borj El K'bir
     • Hamnen i Houmt Souq
     • Guellalamuseet

     När du planerar din resa till Erriadh kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Houmt Souk (DJE-Djerba - Zaris). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Erriadh?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Erriadh, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Erriadh brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är februari och december, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 21°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 3 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 1 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Erriadh är 8 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma