Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.

Eragny hotell

Hotel Acadie Eragny sur Oise 777 kr
Hotel Acadie Eragny sur Oise

Hotel Acadie Eragny sur Oise

Allée Rosa Luxembourg - RN 184, Eragny, Val-d'Oise
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Eragny ligger mindre än 5 km från Essec Business School, Pontoise-katedralen och Université de Cergy-Pontoise. Abbaye de Maubuisson och French Vexin Regional Natural Park ligger också 5 km härifrån. St-Ouen-l'Aumône-Quartier de l'Église station ligger på 28 minuters gångavstånd och till Saint-Ouen-l'Aumône-Liesse station promenerar du på 30 minuter.

  Hotel Bleu France 658 kr
  Hotel Bleu France

  Hotel Bleu France

  Rue Des Pinsons, Eragny, Val-d'Oise
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Eragny ligger mindre än 5 km från Essec Business School, Université de Cergy-Pontoise och Pontoise-katedralen. Abbaye de Maubuisson och Cergy-Pontoises fritidsö ligger också 5 km härifrån. Éragny-Neuville station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Neuville-sur-Oise Université station promenerar du på 25 minuter.

   Citadines Tour Eiffel Paris 1 397 kr
   Citadines Tour Eiffel Paris

   Citadines Tour Eiffel Paris

   132 Boulevard De Grenelle, Paris, Paris
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta boende i 15:e arrondissement ligger en kvarts promenad från UNESCO:s högkvarter, Rue Cler och Champ de Mars. Les Invalides och Eiffeltornet ligger också 2 km härifrån. La Motte-Picquet - Grenelle Metro ligger inom 2 minuters gångavstånd, och till Avenue Emile Zola Metro promenerar du på 3 minuter.

    Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2 324 kr
    Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

    Première Classe Roissy Charles De Gaulle Paris Nord 2

    309 Rue de la Belle Etoile, ZI Paris Nord 2, BP5005, Roissy-en-France, Val-d'Oise
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära flygplatsen ligger mindre än 2 km från Usines Centre Outlet Shopping Mall (galleria) och Aeroville shoppingcenter. Paris Nord Villepinte ligger 3,5 km härifrån. Villepinte Parc-des-Expositions station ligger på 24 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Eragny


     Många turister vill besöka Eragny, men om du tycker det är svårt att hitta boende och behöver andra alternativ, kan dessa närbelägna städer vara något för dig.

     • 2 hotell i Conflans-Sainte-Honorine
     • 12 hotell i Cergy

     Utforska Eragny


     I Eragny finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Eragny med omnejd:

     • Triumfbågen
     • Eiffeltornet
     • Galeries Lafayette
     • Slottet i Versailles
     • Théâtre André Malraux
     • Grande Arche
     • Palais des Congres de Paris

     När du planerar resan till Eragny kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Paris (CDG-Roissy-Charles de Gaulle). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Eragny?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Eragny, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Eragny brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och november, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 13°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 24°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Eragny ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma