Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Donoussa hotell

Firoa Studios Hämta priser
Firoa Studios

Firoa Studios

Donoussa, Donoussa, Donoussa
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Aghios Stavros kyrka och Stavros strand. Stavros marina och Kédros ligger också en kvarts promenad härifrån.

  Pothiti Studios Hämta priser
  Pothiti Studios

  Pothiti Studios

  Stavros Donoussa, Donoussa, Donoussa
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära stranden ligger tio minuters promenad från Naxos och de mindre kykladerna och Aghios Stavros kyrka. Stavros strand och Stavros marina ligger också en kvarts promenad härifrån.

   Asterias House Hämta priser
   Asterias House

   Asterias House

   Stavros, Cyclades, Donoussa, South Aegean
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna, Stavros strand och Stavros marina. Aghios Stavros kyrka och Kédros ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Donoussa Rooms Hämta priser
    Donoussa Rooms

    Donoussa Rooms

    Starvos, Cyclades, Donoussa
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell nära stranden ligger nära Naxos och de mindre kykladerna och Aghios Stavros kyrka. Stavros marina och Stavros strand ligger också fem minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Donoussa


     Du tänker alltså resa till Donoussa? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra sorters boenden i Donoussa.


     Utforska Donoussa


     I Donoussa finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Donoussa med omnejd:

     • Stavros strand
     • Aghios Stavros kyrka
     • Stavros marina
     • Moutsouna strand
     • Psili Ammos strand
     • Apollonas strand
     • Pori Beach

     När du planerar din resa till Donoussa kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Naxos (JNX-Naxos Island National). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Donoussa?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Donoussa, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Donoussa brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är november och mars, medan de torraste är oktober och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 3 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Donoussa ligger på 21 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma