Reserestriktioner kan gälla för Queensland, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Dingo Beach - 397 att välja från

Hotell från 384 kr

Kolla hotellpriser i Dingo Beach

Dingo Beach hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Dingo Beach
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Hitta hotell i Dingo Beach

Många turister vill se Dingo Beach, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

  • 5 hotell i Hideaway Bay

Utforska Dingo Beach

I Dingo Beach finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Dingo Beach med omnejd:

  • Korallhavet
  • Kings Beach

När du planerar resan till Dingo Beach kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Proserpine, QLD (PPP-Whitsunday Coast). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Dingo Beach?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Dingo Beach, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Dingo Beach brukar vara december och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och mars, medan de torraste är november och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 24 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 27°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 3 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Dingo Beach ligger på 42 millimeter.