Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
3 juli - 5 juli

Currumbin hotell

Sanctuary Beach Resort Hämta priser
Sanctuary Beach Resort

Sanctuary Beach Resort

47 Teemangum Street, Currumbin, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet på stranden i Currumbin ligger fem minuters promenad från Surf World Gold Coast och Currumbin (naturreservat). Currumbin Beach ligger 0,5 km härifrån.

  Sand Castles on Currumbin Beach Hämta priser
  Sand Castles on Currumbin Beach

  Sand Castles on Currumbin Beach

  31 Teemungum Street, Currumbin, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Currumbin, nära Tugun Beach och Currumbin (naturreservat). Currumbin Beach ligger 0,6 km härifrån.

   Sanctuary Lake Apartments Hämta priser
   Sanctuary Lake Apartments

   Sanctuary Lake Apartments

   40 Teemangum Street, Currumbin, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet vid vattnet ligger tio minuters promenad från Currumbin (naturreservat) och Currumbin Beach. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom The Strand och Bond University (universitet).

    The Rocks Resort Hämta priser
    The Rocks Resort

    The Rocks Resort

    828 Pacific Parade, Currumbin, QLD
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet på stranden i Currumbin ligger en kvarts promenad från Currumbin Beach och Currumbin (naturreservat). Tugun Beach och Surf World Gold Coast ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Little Cove Currumbin Hämta priser
     Little Cove Currumbin

     Little Cove Currumbin

     Unit 26, 36 Duringan Street, Currumbin, QLD
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna lägenhet vid stranden i Currumbin ligger 15 minuters promenad från Currumbin Beach och Currumbin (naturreservat). Palm Beach Pirate Treasure Island Playground och Surf World Gold Coast ligger också en kvarts promenad härifrån.

      The Hill Apartments Hämta priser
      The Hill Apartments

      The Hill Apartments

      38-42 Duringan St, Currumbin Beach, Currumbin, QLD
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Denna lägenhet med direkt tillgång till stranden ligger i ett shoppingområde i Currumbin, tio minuters promenad från Currumbin Beach och Currumbin (naturreservat). Palm Beach Pirate Treasure Island Playground och Surf World Gold Coast ligger också en kvarts promenad härifrån.

       Meriton Suites Broadbeach, Gold Coast 817 kr
       Meriton Suites Broadbeach, Gold Coast

       Meriton Suites Broadbeach, Gold Coast

       2669 Gold Coast Highway, Broadbeach, QLD
         
        5.0 av 5.0 Stjärnor

        Denna lägenhet i lyxstil ligger i en förort, tio minuters promenad från Gold Coast Convention and Exhibition Centre, The Star Gold Coast och Pacific Fair Shopping Centre. Surfers Paradise Beach och Cavill Avenue ligger dessutom 5 km härifrån. Broadbeach South Light Rail Station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Florida Gardens station promenerar du på 24 minuter.

        Q1 Resort & Spa 1 345 kr
        Q1 Resort & Spa

        Q1 Resort & Spa

        9 Hamilton Avenue, Surfers Paradise, QLD
          
         4.5 av 5.0 Stjärnor

         Detta lägenhetshotell i lyxstil ligger mitt i Surfers Paradise, tio minuters promenad från Surfers Paradise Beach, Cavill Avenue och Timezone. Ripley's Believe It or Not och Slingshot ligger dessutom 2 km härifrån. Florida Gardens station ligger på 15 minuters gångavstånd.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Currumbin?

         När du bestämt dig för att resa till Currumbin erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Currumbin. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Currumbin.

         Hur tar jag mig till Currumbin?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Currumbin. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Currumbin från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Currumbin och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Currumbin?

         Det finns gott om saker att göra i Currumbin - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Currumbin och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Currumbin.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma