Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
21 feb. - 23 feb.
Nästa helg
28 feb. - 1 mars

Currumbin hotell

Sanctuary Lake Apartments Hämta priser
Sanctuary Lake Apartments

Sanctuary Lake Apartments

40 Teemangum Street, Currumbin, QLD
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet vid vattnet ligger tio minuters promenad från Currumbin (naturreservat) och Currumbin Beach. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom The Strand och Surfers Paradise Beach.

  Sand Castles on Currumbin Beach Hämta priser
  Sand Castles on Currumbin Beach

  Sand Castles on Currumbin Beach

  31 Teemungum Street, Currumbin, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell vid stranden ligger i ett historiskt område i Currumbin, nära Tugun Beach och Currumbin (naturreservat). Currumbin Beach ligger 0,6 km härifrån.

   Sanctuary Beach Resort Hämta priser
   Sanctuary Beach Resort

   Sanctuary Beach Resort

   47 Teemangum Street, Currumbin, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet på stranden i Currumbin ligger fem minuters promenad från Surf World Gold Coast och Currumbin (naturreservat). Currumbin Beach ligger 0,5 km härifrån.

    The Rocks Resort Hämta priser
    The Rocks Resort

    The Rocks Resort

    828 Pacific Parade, Currumbin, QLD
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet på stranden i Currumbin ligger en kvarts promenad från Currumbin Beach och Currumbin (naturreservat). Tugun Beach och Surf World Gold Coast ligger också en kvarts promenad härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Currumbin


     Du tänker alltså åka till Currumbin? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 8 hotell och andra boendealternativ i Currumbin.


     Topphotell och andra boendealternativ i Currumbin


     Det går lätt att hitta boende i Currumbin med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Currumbin får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Sanctuary Beach Resort
     • The Rocks Resort
     • The Hill Apartments

     Resenärer som bor på detta hotell i Currumbin brukar gilla gymmet:

     • The Rocks Resort

     Utforska Currumbin


     Currumbin är känt för sina stränder, sin havsutsikt och sina tempel. Populära sevärdheter i Currumbin med omnejd:

     • Currumbin
     • Surf World Gold Coast
     • Currumbin Beach
     • Balter Brewing Company
     • Tugun Beach
     • Sea World
     • Surfers Paradise Beach

     När du planerar resan till Currumbin kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Gold Coast, QLD (OOL-Coolangatta). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Currumbin?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Currumbin, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Currumbin brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är september och oktober.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 10°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Currumbin är 32 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma