Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Costa Calida hotell

Thalasia Costa de Murcia 614 kr
Thalasia Costa de Murcia

Thalasia Costa de Murcia

Avendia del Puerto 327-329, San Pedro del Pinatar, Murcia
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell vid havet i San Pedro del Pinatar ligger mindre än 3 km från PLaya del Mojón och Mar Menor . Playa del Mojón och Playa La Mota ligger också 3 km härifrån.

  Playasol Hämta priser
  Playasol

  Playasol

  Calle Velero S/n Urb Playasol 2, Parcela 115, Puerto de Mazarron, Mazarron, Murcia
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Bolnuevo ligger en kvarts promenad från La Torre de los Caballos och Bolnuevo-stranden. Playa de Las Moreras och Erosiones de Bolnuevo ligger också 2 km härifrån.

   Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort Hämta priser
   Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

   Caleia Mar Menor Golf & Spa Resort

   Calle Ceiba, s/n, Torre-Pacheco, Murcia
     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Torre-Pacheco ligger mindre än en mil från Ifepa, Mar Menor och La Serena Golf. Playa Carrión och El Vivero ligger också mindre än en mil härifrån.

    Senator Mar Menor Golf & Spa Resort Hämta priser
    Senator Mar Menor Golf & Spa Resort

    Senator Mar Menor Golf & Spa Resort

    AVDA PRÍNCIPE FELIPE,S/N, Los Alcazares, LMN
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med golfbana i Los Alcazares ligger 15 minuters promenad från La Serena Golf och Mar Menor . El Vivero och Playa Carrión ligger också 3 km härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Costa Calida

     Apartamentos Turísticos Mediterráneo Hämta priser
     Apartamentos Turísticos Mediterráneo

     Apartamentos Turísticos Mediterráneo

     Calle Budapest, 10.38, Bloque 1, Cartagena, Murcia
       
      3.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna lägenhet i Hondón ligger 0,1 km från Cabezo Beaza och mindre än 5 km från Muralla Púnica de Cartagena och Cronista Isidoro Valverde. Casa de Fortuna och Cartagenas tjurfäktningsarena ligger också 5 km härifrån.

      NH Campo Cartagena Hämta priser
      NH Campo Cartagena

      NH Campo Cartagena

      Calle Ciudadela, 24, Cartagena, Murcia
        
       3.0 av 5.0 Stjärnor

       Detta hotell i Diputación de Cartagena Casco ligger mindre än 2 km från Muralla Púnica de Cartagena, Cronista Isidoro Valverde och Museo Historico Militar de Cartagena. Parque de Artillería och Casa de Fortuna ligger också 2 km härifrån. Cartagena station ligger på 13 minuters gångavstånd.

       Hotel Los Habaneros Hämta priser
       Hotel Los Habaneros

       Hotel Los Habaneros

       Calle de San Diego, 60, Cartagena, Murcia
         
        3.0 av 5.0 Stjärnor

        Detta hotell i Diputación de Cartagena Casco ligger nära Muralla Púnica de Cartagena och Cronista Isidoro Valverde. Casa de Fortuna och Cartagenas tjurfäktningsarena ligger också tio minuter härifrån. Cartagena station ligger bara 5 minuter härifrån till fots.

        Hotel La Cumbre Hämta priser
        Hotel La Cumbre

        Hotel La Cumbre

        Calle Mulhacén, 1, Puerto de Mazarrón, Mazarron, Murcia
          
         3.0 av 5.0 Stjärnor

         Detta hotell ligger i Puerto de Mazarron, 1,7 km från Pecio-Barco Fenicio Mazarron II och mindre än 5 km från Bolnuevo-stranden och La Torre de los Caballos. Erosiones de Bolnuevo och Punta Cueva de Lobos ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

         Karta

         Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Costa Calida

         Om du bestämt att Costa Calida är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Costa Calida på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

         Planera resan till ditt hotell i Costa Calida

         MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Costa Calida, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Costa Calida. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

         Saker att göra nära ditt hotell i Costa Calida

         Väl framme i Costa Calida väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Costa Calida. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Costa Calida att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma