Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Cooranbong hotell

Mistinthegumtrees Eco Luxury Cabins Hämta priser
Mistinthegumtrees Eco Luxury Cabins

Mistinthegumtrees Eco Luxury Cabins

234 a Mt Nellinda Road, Cooranbong, NSW
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna stuga i Cooranbong ligger 0,1 km från Watagans National Park och 13,2 km från Lake Macquarie. Speers Point Park och Kurri Kurri District Hospital ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Bed and Breakfast Hämta priser
  Bed and Breakfast

  Bed and Breakfast

  5 Harmon Drive, Cooranbong, NSW
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta bed and breakfast i Cooranbong ligger 4,9 km från Watagans National Park och mindre än en mil från Lake Macquarie och Martinsville Valley/Watagan Mountains. Olney State Forest och Central Coast Hinterland ligger också mindre än en mil härifrån.

   Arcadia Retreat Hämta priser
   Arcadia Retreat

   Arcadia Retreat

   61 Pointers Rd, Martinsville, NSW
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Martinsville ligger 0,1 km från Watagans National Park och 18,5 km från Lake Macquarie. Speers Point Park och Alison Homestead ligger också mindre än fyra mil härifrån.

    Oaks Cypress Lakes Resort 1 429 kr
    Oaks Cypress Lakes Resort

    Oaks Cypress Lakes Resort

    15 Thompsons Road, Pokolbin, NSW
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell med romantisk prägel ligger på landet, en kvarts promenad från Cypress Lakes Golf and Country Club, Brokenwood Wines och Tempus Two Winery. Roche Estate och Hunter Valley Gardens ligger endast 3 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Cooranbong


     Det är busenkelt att hitta boende i Cooranbong med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Cooranbong och i synnerhet poolen:

     • Mistinthegumtrees Eco Luxury Cabins

     Utforska Cooranbong


     I Cooranbong finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cooranbong med omnejd:

     • Watagans National Park
     • Lake Macquarie
     • Lake Macquarie City Art Gallery
     • Olney State Forest
     • Speers Point Park
     • Belmont Golf Course
     • Wallarah National Park

     När du planerar din resa till Cooranbong kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Newcastle, NSW (NTL-Williamtown). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Cooranbong?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Cooranbong, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Cooranbong brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och augusti. De regnigaste månaderna är maj och april, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Cooranbong är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma