Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Conceição de Macabu - 139 att välja från

Hotell från 159 kr

Kolla hotellpriser i Conceição de Macabu

Conceição de Macabu hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Conceição de Macabu
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Conceição de Macabu?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Conceição de Macabu, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Conceição de Macabu brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är augusti och september.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 17 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 14 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Conceição de Macabu är 46 millimeter.