Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Claviere hotell

Rifugio La Capanna Hämta priser
Rifugio La Capanna

Rifugio La Capanna

Strada Valle Gimont 15/17, Claviere, torino
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i Claviere ligger nära La Coche skidlift, Val di Susa och Via Lattea skidområde. Montgenèvres skidort ligger 1,4 km härifrån.

  Chalet della Luna - Casa per Ferie Hämta priser
  Chalet della Luna - Casa per Ferie

  Chalet della Luna - Casa per Ferie

  Via Nazionale 31, Claviere, TO
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga bed & breakfast i bergen i Claviere ligger nära Col Boeuf skidlift, Val di Susa och Via Lattea skidområde. Montgenèvres skidort ligger 1,3 km härifrån.

   Hotel Bes & Spa Hämta priser
   Hotel Bes & Spa

   Hotel Bes & Spa

   Via Nazionale 18, Claviere, Città Metropolitana di Torino
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Claviere ligger nära Col Boeuf skidlift, Val di Susa och Via Lattea skidområde. Montgenèvres skidort ligger 1,2 km härifrån.

    Al Foiron Hämta priser
    Al Foiron

    Al Foiron

    Via Torino 9, Claviere, Città Metropolitana di Torino
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Claviere ligger nära Val di Susa och Via Lattea skidområde. Montgenèvres skidort ligger 1,3 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Claviere


     Det är absolut värt att besöka Claviere, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 45 hotell i Montgenèvre

     Topphotell och andra boendealternativ i Claviere


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Claviere med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Claviere, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Hotel Bes
     • Hotel Clari

     Resenärer som bor på dessa hotell i Claviere brukar uppskatta fitnesscentret:

     • Hotel Bes
     • Hotel Clari

     Utforska Claviere


     I Claviere finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Claviere med omnejd:

     • Col Boeuf skidlift
     • La Coche skidlift
     • Golf Club Claviere
     • Le Montquitaine skidlift
     • Via Lattea skidområde
     • Val di Susa
     • Serre Thibaud skidlift

     När du förebereder din resa till Claviere kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Turin (TRN-Turin Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Claviere?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Claviere, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Claviere brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 114 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 294 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 203 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 187 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Claviere ligger på 798 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma