Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Bardonecchia hotell

Residence Cianfuran Hämta priser
Residence Cianfuran

Residence Cianfuran

Loc. Cianfuran, Bardonecchia, TO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Bardonecchia ligger 0,1 km från Val di Susa och 4,1 km från Bardonecchia–Fregiusia skidlift. Bardonecchia skidort och Bardonecchias allmänna bad ligger också mindre än en mil härifrån.

  Europa Hämta priser
  Europa

  Europa

  Via La Rho 80/82, Bardonecchia, TO
    
   2.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Bardonecchia ligger mindre än 2 km från Bardonecchias allmänna bad, Val di Susa och Bardonecchia skidort. Smith 4 skidlift och Les Arnaud skidlift ligger också 3 km härifrån. Bardonecchia station ligger på 21 minuters gångavstånd.

   Residence Tabor Hämta priser
   Residence Tabor

   Residence Tabor

   Via Stazione, 6, Bardonecchia, TO
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Bardonecchia ligger mindre än 2 km från Bardonecchias allmänna bad, Val di Susa och Bardonecchia skidort. Smith 4 skidlift och Bardonecchia–Fregiusia skidlift ligger också 3 km härifrån. Bardonecchia station ligger bara 1 minuter härifrån till fots.

    Chalet della Guida Hämta priser
    Chalet della Guida

    Chalet della Guida

    Frazione Rochemolles 49, Bardonecchia, TO
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i bergen i Bardonecchia ligger mindre än 5 km från Val di Susa och Bardonecchia–Fregiusia skidlift. Bardonecchia skidort och Campo Smith ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Bardonecchia


     Du funderar alltså på att semestra i Bardonecchia? Om du vill hitta ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 26 hotell och andra sorters boenden i Bardonecchia.


     Topphotell och andra boendealternativ i Bardonecchia


     Det är busenkelt att hitta någonstans att bo i Bardonecchia med MrJet, du kan söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Bardonecchia, och framför allt deras gratis frukost:

     • Europa
     • Park Hotel Rosa Serenella
     • Pensione Bianca

     Dessa hotell i Bardonecchia är populära hos gästerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hotel Jafferau
     • Villaggio Olimpico - Bardonecchia

     Gäster som bor på dessa hotell i Bardonecchia brukar tycka om gymmet:

     • Hotel Bucaneve
     • Villaggio Olimpico - Bardonecchia
     • Residence villa Frejus

     Utforska Bardonecchia


     Det vackra Bardonecchia är känt för sina berg. Populära sevärdheter i Bardonecchia med omnejd:

     • Bardonecchia–Fregiusia skidlift
     • Forte di Bramafams museum
     • Bardonecchias allmänna bad
     • Smith 4 skidlift
     • Bardonecchia skidort
     • Les Arnaud skidlift
     • Melezet–Chesal skidlift

     När du förebereder din resa till Bardonecchia kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Turin (TRN-Turin Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Bardonecchia?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Bardonecchia, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bardonecchia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och februari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 114 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 294 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 203 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 187 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Bardonecchia ligger på 798 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma