Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.

Cite Jardins hotell

Hotel Le Pacha Hämta priser
Hotel Le Pacha

Hotel Le Pacha

2-4 avenue Kheireddine Pacha, Belvedere, Tunis
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Tunis ligger en kvarts promenad från Tunisia Private University och Carrefour livsmedelsbutik. Avenue Habib Bourguiba och Tunis El Manar-universitetet ligger också 5 km härifrån. Palestine metrostation ligger bara 4 minuter härifrån till fots.

  Le 5 Ter Hämta priser
  Le 5 Ter

  Le 5 Ter

  Rue Kawakibi belvédère, Tunis
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Tunis ligger mindre än 2 km från Tunisia Private University och Carrefour livsmedelsbutik. Avenue Habib Bourguiba och Tunis El Manar-universitetet ligger också 5 km härifrån. Palestine metrostation ligger på 8 minuters gångavstånd.

   Dar Fatma Cosy Home Tunis Hämta priser
   Dar Fatma Cosy Home Tunis

   Dar Fatma Cosy Home Tunis

   Rue Ahmed Rami, Residence Rihanna, Tunis, Tunis
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i Tunis ligger mindre än 2 km från Tunisia Private University och Carrefour livsmedelsbutik. Avenue Habib Bourguiba och Tunis El Manar-universitetet ligger också 5 km härifrån. Palestine metrostation ligger på 6 minuters gångavstånd.

    Villa Les Palmes Hämta priser
    Villa Les Palmes

    Villa Les Palmes

    78, Avenue Mohamed V, Tunis
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta pensionat i Bab Bhar ligger en kvarts promenad från Carrefour livsmedelsbutik och Cité de la Culture. Avenue Habib Bourguiba och Tunisiska nationalteatern ligger endast 3 km härifrån. Palestine metrostation ligger bara 5 minuter härifrån till fots.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Cite Jardins

     Om du bestämt att Cite Jardins är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Cite Jardins på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Cite Jardins

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Cite Jardins, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Cite Jardins. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Cite Jardins

     Väl framme i Cite Jardins väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Cite Jardins. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Cite Jardins att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma