Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Capricorn region hotell

Quest Rockhampton 893 kr
Quest Rockhampton

Quest Rockhampton

48 Victoria Parade, Rockhampton, QLD
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i lyxstil i centrala Rockhampton ligger nära Pilbeam-teatern och Rockhampton konstgalleri. Archer Park, stadion och ångloksmuseum och Rockhampton Showgrounds ligger också 2 km härifrån. North Rockhampton Station ligger på 21 minuters gångavstånd.

  Rockhampton Court Motor Inn 542 kr
  Rockhampton Court Motor Inn

  Rockhampton Court Motor Inn

  78 George Street, Rockhampton, QLD
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger nära flygplatsen, en kvarts promenad från Archer Park, stadion och ångloksmuseum, Pilbeam-teatern och Rockhampton konstgalleri. Rockhampton Hospital och Rockhampton Showgrounds ligger dessutom 2 km härifrån. Rockhampton Station ligger på 21 minuters gångavstånd.

   Empire Apartment Hotel 1 263 kr
   Empire Apartment Hotel

   Empire Apartment Hotel

   1-5 East Street, Rockhampton, QLD
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i lyxstil i centrala Rockhampton ligger fem minuters promenad från Pilbeam-teatern och Rockhampton konstgalleri. Rockhampton Hospital och Northside Plaza Medical Centre ligger endast 3 km härifrån. North Rockhampton Station ligger på 18 minuters gångavstånd och till Rockhampton Station promenerar du på 27 minuter.

    Oshen Holiday Apartments Yeppoon 1 009 kr
    Oshen Holiday Apartments Yeppoon

    Oshen Holiday Apartments Yeppoon

    33 Adelaide Street, Yeppoon, QLD
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet vid stranden i centrala Yeppoon ligger tio minuters promenad från Keppel Kraken och Yeppoon Beach. Capricorn Coast National Park och Yeppoon Little Theatre ligger också 2 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Capricorn region

     Om du bestämt att Capricorn region är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Capricorn region på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Capricorn region

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Capricorn region, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Capricorn region. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Capricorn region

     Väl framme i Capricorn region väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Capricorn region. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Capricorn region att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma