Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Cala Morell hotell

Apartamentos Sa Cala Hämta priser
Apartamentos Sa Cala

Apartamentos Sa Cala

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet ligger vid havet, endast 0,8 km från Coves de Cala Morell och mindre än en mil från Lithica och Menorcas katedral. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Punta Nati-fyrtornet och Cala Turqueta.

  White Sands Beach Club by Diamond Resorts 349 kr
  White Sands Beach Club by Diamond Resorts

  White Sands Beach Club by Diamond Resorts

    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell vid stranden i Mercadal ligger mindre än 5 km från Playa Arenal d'en Castell, Na Macaret Beach och Cala en Brut. Albufera des Graus naturpark ligger 3,5 km härifrån.

   Melia Cala Galdana - Menorca Hämta priser
   Melia Cala Galdana - Menorca

   Melia Cala Galdana - Menorca

     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell på stranden i Ferreries ligger mindre än 5 km från Cala Galnada Beach, Cala Marcarella-stranden och Cala Macarelleta. Cala Mitjanas strand och Barranc de Trebalúger ligger också 2 km härifrån.

    Apartamentos Son Bou Gardens Hämta priser
    Apartamentos Son Bou Gardens

    Apartamentos Son Bou Gardens

      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta lägenhetshotell vid stranden i Alayor ligger 1,4 km från Playa de Son Bou och 4,1 km från Santo Tomas strand. Playa de Cala Llucalari ligger 2,3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Cala Morell

     Om du bestämt att Cala Morell är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Cala Morell på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Cala Morell

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Cala Morell, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Cala Morell. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Cala Morell

     Väl framme i Cala Morell väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Cala Morell. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Cala Morell att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma