Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Buerarema hotell

Itabuna Palace Hotel 516 kr
Itabuna Palace Hotel

Itabuna Palace Hotel

Avenida Cinquentenário, 1061, Itabuna, BA
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Itabuna ligger en kvarts promenad från Adonias Filho kulturcentrum och teater, Casa Verde-museet och Jequitiba shoppinggalleria. Malhado strand och Marciano-stranden ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Pousada Lua e Mar 477 kr
  Pousada Lua e Mar

  Pousada Lua e Mar

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem ligger i São Francisco, 2 km från Milionarios-stranden och mindre än 5 km från Det regionala kakaomuseet och Pernambuco Hill. Jorge Amado kulturhus och São Sebastião-katedralen ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

   Opaba Praia Hotel 392 kr
   Opaba Praia Hotel

   Opaba Praia Hotel

   Avenida Nsa Senhora Aparecida, 1, Ilheus, BA
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Ilheus ligger 0,1 km från Praias do Sul och 3,6 km från Milionarios-stranden. Avenidas strand och Concha-stranden ligger också 2 km härifrån.

    Cana Brava All Inclusive Resort Hämta priser
    Cana Brava All Inclusive Resort

    Cana Brava All Inclusive Resort

    Rodovia Ilheus - Canavieiras, Km 24, Olivenca, Ilheus, BA
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta boende vid stranden i Olivenca ligger 1,5 km från Jairi Beach och 4,3 km från Praia dos Milagres. Batuba Beach och Acuipe-stranden ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Buerarema


     Det är defintivt värt att besöka Buerarema, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna stad i närheten vara en bra idé.

     • 6 hotell i Itabuna

     Utforska Buerarema


     I Buerarema finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Buerarema med omnejd:

     • Adonias Filho kulturcentrum och teater
     • Jequitiba shoppinggalleria
     • Casa Verde-museet
     • Back Door Beach
     • Cururupe Beach
     • Acuipe-stranden
     • Batuba Beach

     När du planerar din resa till Buerarema kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Ilheus (IOS). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Buerarema?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Buerarema, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Buerarema brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är mars och april, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 305 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 292 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 242 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 272 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Buerarema är 1111 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma