Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
17 juli - 19 juli
Nästa helg
24 juli - 26 juli

Bowen Hills hotell

Oaks Brisbane Mews Suites Hämta priser
Oaks Brisbane Mews Suites

Oaks Brisbane Mews Suites

141 Campbell Street, Bowen Hills, QLD
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna lägenhet i lyxstil ligger i nöjesdistriktet, en kvarts promenad från Royal Brisbane & Women's Hospital och RNA Showgrounds. Perry Park ligger 1,5 km härifrån. Bowen Hills Station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Exhibition Station promenerar du på 15 minuter.

  Direct Hotels - Pavilion and Governor on Brookes Hämta priser
  Direct Hotels - Pavilion and Governor on Brookes

  Direct Hotels - Pavilion and Governor on Brookes

  24 Brookes St., Bowen Hills, QLD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet nära flygplatsen ligger tio minuters promenad från RNA Showgrounds och Tivoli nöjespark. Royal Children's Hospital och Suncorp Stadium ligger dessutom 5 km härifrån. Exhibition Station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Bowen Hills Station promenerar du på 8 minuter.

   Code Apartments Hämta priser
   Code Apartments

   Code Apartments

   8 Jeays Street, Bowen Hills, QLD
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna lägenhet i lyxstil i Bowen Hills ligger en kvarts promenad från RNA Showgrounds, Royal Brisbane & Women's Hospital och Emporium. Howard Smith Wharves och Story Bridge ligger också 3 km härifrån. Bowen Hills Station ligger på 6 minuters gångavstånd och till Exhibition Station promenerar du på 10 minuter.

    Rydges Fortitude Valley Hämta priser
    Rydges Fortitude Valley

    Rydges Fortitude Valley

    601 Gregory Terrace, Bowen Hills, QLD
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i nöjesdistriktet ligger en kvarts promenad från RNA Showgrounds och Royal Children's Hospital. Exhibition Station ligger på 2 minuters gångavstånd och till Fortitude Valley Station promenerar du på 11 minuter.

     Annexe Apartments Hämta priser
     Annexe Apartments

     Annexe Apartments

     9-11 Walden Lane, Bowen Hills, QLD
       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Denna lägenhet ligger i Bowen Hills, en kvarts promenad från Royal Brisbane & Women's Hospital, RNA Showgrounds och Royal International Convention Centre. Bowen Hills Station ligger på 14 minuters gångavstånd och till Exhibition Station promenerar du på 14 minuter.

      Belise Apartments Hämta priser
      Belise Apartments

      Belise Apartments

      510 St Pauls Terrace, Bowen Hills, QLD
        
       4.0 av 5.0 Stjärnor

       Denna lägenhet i Bowen Hills ligger en kvarts promenad från RNA Showgrounds och Chinatown Mall. Queen Street Mall och Roma Street Parkland ligger endast 3 km härifrån. Exhibition Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Bowen Hills Station promenerar du på 9 minuter.

       2 Bedroom Apartment Seconds From Valley Hämta priser
       2 Bedroom Apartment Seconds From Valley

       2 Bedroom Apartment Seconds From Valley

       Bowen Bridge Road, Bowen Hills, QLD
         
        3.5 av 5.0 Stjärnor

        Denna lägenhet i Bowen Hills ligger en kvarts promenad från Royal Brisbane & Women's Hospital och RNA Showgrounds. Roma Street Parkland och Emporium ligger också 3 km härifrån. Exhibition Station ligger på 16 minuters gångavstånd och till Windsor Station promenerar du på 17 minuter.

        Homely Apartment at Fortitude Valley Hämta priser
        Homely Apartment at Fortitude Valley

        Homely Apartment at Fortitude Valley

        510 Saint Pauls Terrace, Bowen Hills, QLD
          
         3.5 av 5.0 Stjärnor

         Denna lägenhet nära stranden ligger tio minuters promenad från RNA Showgrounds och Emporium. Royal Brisbane & Women's Hospital och Howard Smith Wharves ligger också 2 km härifrån. Exhibition Station ligger på 8 minuters gångavstånd och till Bowen Hills Station promenerar du på 9 minuter.

         Karta

         Var ska jag boka hotell i Bowen Hills?

         När du bestämt dig för att resa till Bowen Hills erbjuder MrJet olika verktyg som hjälper dig hitta det bästa hotellet för dig i området, till det bästa priset. Du kan kika på områdets hotell på en detaljerad karta, så att du kan välja det som har bäst läge för din resa. Dessutom kan du se hotellrecensioner som skrivits av gäster som rest till Bowen Hills. Det finns till och med en funktion som låter dig filtrera urvalet av hotell utefter vilka som ligger nära de populäraste sevärdheterna i Bowen Hills.

         Hur tar jag mig till Bowen Hills?

         Varifrån du än kommer kan MrJet hjälpa dig ta dig till ditt hotell i Bowen Hills. Till att börja med erbjuder vi ett stort urval flyg, så du kan landa på närmaste flygplatsen till det bästa priset. Sedan är det enkelt att ta sig till Bowen Hills från flygplatsen. Sök och boka något av våra hyrbilserbjudanden så kan du själv ta dig till hotellet, snabbt och smidigt. Med bil har du möjlighet att utforska Bowen Hills och närområdet. Kom ihåg att MrJets hotellbeskrivningar har information om parkering som kan vara bra att kika på innan du ger dig av från flygplatsen.

         Vad finns det att göra i Bowen Hills?

         Det finns gott om saker att göra i Bowen Hills - speciellt om man räknar med att koppla av och inte göra något särskilt på hotellet. Om du vill ha fler tips kan du gå till sidan Saker att göra där vi samlat några av de bästa aktiviteterna i Bowen Hills och runt omkring. Så vare sig du är ute efter spänning och underhållning, lärdom eller avkoppling kan MrJet hjälpa dig att få ut det mesta av din resa till Bowen Hills.

         Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma