Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Bourg-Achard hotell

Citotel Armony Hotel 676 kr
Citotel Armony Hotel

Citotel Armony Hotel

Rue Antoine de Saint-Exupéry, Bourg-Achard, Eure
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Bourg-Achard ligger 12,7 km från Jumieges kloster och 14,9 km från Caresse de Tigre. Rouen Expo Park (mässcenter) och Bec-Hellouin-klostret ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Mercure Rouen Centre Cathedrale 929 kr
  Recension från 1 maj 2018
  Se information
   
  Mercure Rouen Centre Cathedrale

  Mercure Rouen Centre Cathedrale

    
   5,0 av 5
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection 2 233 kr
   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

   Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

     
    5.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Rue du Gros-Horloge och Katedralen i Rouen. Jeanne D’Arc-museet och Place du Vieux-Marché ligger också fem minuter härifrån. Théâtre des Arts station och Palais de Justice station ligger inom fem minuters gångavstånd.

    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert 987 kr
    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

    33, rue du Vieux Palais, Rouen
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Jeanne D’Arc-museet och Katedralen i Rouen. Jeanne d'Arcs kyrka och Rue du Gros-Horloge ligger också fem minuter härifrån. Palais de Justice station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Théâtre des Arts station promenerar du på 6 minuter.

     Karta

     Utforska Bourg-Achard


     Det pittoreska Bourg-Achard är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Bourg-Achard med omnejd:

     • Jumieges kloster
     • Bec-Hellouin-klostret
     • Caresse de Tigre
     • Forêt Domaniale de Roumare
     • Rouen Expo Park
     • S2PL Saint Pierre Paintball Loisirs
     • Centre d'Art Contemporain

     När du planerar din resa till Bourg-Achard kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Bourg-Achard?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Bourg-Achard, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Bourg-Achard brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är februari och mars.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bourg-Achard ligger på 32 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Bourg-Achard av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma