Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Borno hotell

Borno Bed & Breakfast 617 kr
Borno Bed & Breakfast

Borno Bed & Breakfast

Via Vittorio Veneto 39, Borno, BS
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast i Borno ligger 0,1 km från Val Camonica och mindre än en mil från Orobie Bergamasche regionpark och Scalvetal. Rock Drawings in Valcamonica och Val Seriana och Val di Scalve ligger också mindre än två mil härifrån.

  Albergo Ristorante Gaba Hotel Hämta priser
  Albergo Ristorante Gaba Hotel

  Albergo Ristorante Gaba Hotel

  Viale Pineta 34, Borno
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Borno ligger 0,1 km från Val Camonica och mindre än en mil från Orobie Bergamasche regionpark och Scalvetal. Rock Drawings in Valcamonica och Val Seriana och Val di Scalve ligger också mindre än två mil härifrån.

   Venturelli Hämta priser
   Venturelli

   Venturelli

   Via Roma 9, Borno, BS
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Borno ligger 0,1 km från Val Camonica och mindre än en mil från Orobie Bergamasche regionpark och Scalvetal. Rock Drawings in Valcamonica och Archeopark ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Valle D'Oro Hämta priser
    Valle D'Oro

    Valle D'Oro

    VIA FUNIVIA 41, Borno
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Borno ligger 0,1 km från Val Camonica och mindre än 15 km från Orobie Bergamasche regionpark och Rock Drawings in Valcamonica. Archeopark och Val Seriana och Val di Scalve ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Borno


     Du funderar alltså på att semestra i Borno? Om du vill hitta ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 6 hotell och andra sorters boenden i Borno.


     Topphotell och andra boendealternativ i Borno


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Borno med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Borno, och framför allt deras gratis frukost:

     • Venturelli
     • Borno Bed & Breakfast
     • Linda Hotel

     Utforska Borno


     I Borno finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Borno med omnejd:

     • Scalvetal
     • Val Camonica
     • Val Seriana och Val di Scalve
     • Incisioni Rupestri di Luine-parken
     • Archeopark
     • Scanapa skidlift
     • Lago Moro-parken

     När du förebereder din resa till Borno kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Bergamo (BGY-Orio Al Serio). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Borno?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Borno, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Borno brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och juli, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 19°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 4 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 8 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Borno ligger på 27 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma