Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Bordi hotell

Hotel Beach Classic Hämta priser
Hotel Beach Classic

Hotel Beach Classic

Opp Forest office Near Dahanu Beach, Dahanu, Maharashtra
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Dahanu ligger 14,2 km från Bordi strand och mindre än fem mil från Kelwa Beach och Shirgaon Beach. Satpati Beach ligger 50,3 km härifrån.

  Crimson Park Residency-The Windtree Hämta priser
  Crimson Park Residency-The Windtree

  Crimson Park Residency-The Windtree

  Silvassa-Bhilad Road, At Athal, Silvassa, Dadra och Nagar Haveli
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Silvassa ligger 7,6 km från Dadra Garden och mindre än två mil från Madhuban Dam och G.I.D.C. Garden. Jampore strand och Janseva Park ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Treat Beach Resort & Spa Hämta priser
   Treat Beach Resort & Spa

   Treat Beach Resort & Spa

   Gholvad - Bordi Rd, Dahanu, Maharashtra
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Dahanu ligger 0,9 km från Bordi strand och mindre än fem mil från Jampore strand och Janseva Park. G.I.D.C. Garden och Dadra Garden ligger också mindre än fem mil härifrån.

    OYO 28759 Green Park Club Resort Hämta priser
    OYO 28759 Green Park Club Resort

    OYO 28759 Green Park Club Resort

    11 Near Acchad Check Post, Talktalasari Palghar, Talasri, Maharashtra
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Talasri ligger mindre än 25 km från Janseva Park, Jampore strand och G.I.D.C. Garden. Bordi strand och Dadra Garden ligger också mindre än tre mil härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Bordi

     Om du bestämt att Bordi är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Bordi på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Bordi

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Bordi, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Bordi. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Bordi

     Väl framme i Bordi väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Bordi. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Bordi att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma