Reserestriktioner kan gälla för Indien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Bhandardara - 31 att välja från

Hotell från 322 kr

Kolla hotellpriser i Bhandardara

Bhandardara hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bhandardara
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Bhandardara?

Om du funderar på när det är bäst att besöka Bhandardara, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bhandardara brukar vara maj och april, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är juli och september, medan de torraste är januari och december.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 36°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 0 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 38°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 421 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 132 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Bhandardara är 706 millimeter.