Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Belen de Escobar hotell

Howard Johnson by Wyndham Escobar Hotel 765 kr
Howard Johnson by Wyndham Escobar Hotel

Howard Johnson by Wyndham Escobar Hotel

Colectora Este 1155, Belen de Escobar, Buenos Aires
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i Belen de Escobar ligger 0,5 km från Escobars klocktorn samt mindre än två mil från Tortugas Open Mall och Nordeltas köpcenter. Otamendi Natural Reserve och Lagunas golfklubb ligger också mindre än två mil härifrån.

  Ibis Pilar 287 kr
  Ibis Pilar

  Ibis Pilar

  Las Magnolias 533, Km 50 Ramal Pilar, Villa Rosa, Buenos Aires
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Pilar Centro ligger 1,8 km från Hospital Universitario Austral och 14,1 km från Tortugas Open Mall. Escobars klocktorn och Bahia de Nordeltas hamn ligger också mindre än tre mil härifrån.

   Hostal Aguas Mansas 301 kr
   Hostal Aguas Mansas

   Hostal Aguas Mansas

   1255 Av. Liniers, Tigre, Buenos Aires
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tigre ligger 15 minuters promenad från Museo de la Reconquista och Museo Naval de la Nación. Museo de Arte Tigre och Parque de la Costa ligger också 2 km härifrån. Delta tågstation ligger på 12 minuters gångavstånd.

    Hilton Pilar 1 110 kr
    Hilton Pilar

    Hilton Pilar

    Route 8, km 60.5, Fátima, Buenos Aires
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Fátima ligger i en förort, endast 3 km från Pilar golfklubb, och mindre än en mil från Castillo Pando Carabassa och Luis Sagliettitorget. Mindre än 15 km härifrån hittar du Las Palmas shoppingcenter och IAE Business School.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Belen de Escobar


     Det är lätt att hitta boende i Belen de Escobar med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar detta boende i Belen de Escobar och deras gratis frukost:

     • Howard Johnson Escobar Hotel

     Dessa hotell i Belen de Escobar är populära hos gästerna, som brukar gilla deras pool:

     • Altos de Tarragona
     • Howard Johnson Escobar Hotel

     Gäster som bor på detta hotell i Belen de Escobar brukar gilla fitnesscentret:

     • Altos de Tarragona

     Utforska Belen de Escobar


     I Belen de Escobar finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Belen de Escobar med omnejd:

     • Escobars klocktorn
     • Arroyo Paycarabis flodmynning
     • Lagunas golfklubb
     • Rio Capitans flodmynning
     • Otamendi Natural Reserve
     • Las Palmas shoppingcenter
     • Austral Park

     När du planerar resan till Belen de Escobar kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newbery). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Belen de Escobar?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Belen de Escobar, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Belen de Escobar brukar vara januari och februari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 14°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 10 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 9 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Belen de Escobar är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma