Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Beachmere hotell

Beachmere Palms Motel Hämta priser
Beachmere Palms Motel

Beachmere Palms Motel

30 Biggs Avenue, Beachmere, QLD
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Beachmere Palms Motel är ett motell med direkt tillgång till stranden i Brisbane Waterfront och ligger mindre än 15 km från Caboolture Warplane Museum, Centenary Lakes Park och Abbey Museum of Art and Archaeology. Caboolture Historical Village ligger 15,4 km härifrån.

  Golden Sands at Beachmere Hämta priser
  Golden Sands at Beachmere

  Golden Sands at Beachmere

  31 Coronation Ave, Beachmere, QLD
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Brisbane Waterfront ligger mindre än 15 km från Caboolture Warplane Museum, Abbey Museum of Art and Archaeology och Centenary Lakes Park. Caboolture Historical Village och Pebble Beach ligger också mindre än två mil härifrån.

   Dog Lovers Retreat - Beachmere Hämta priser
   Dog Lovers Retreat - Beachmere

   Dog Lovers Retreat - Beachmere

   106 Biggs Ave, Beachmere, QLD
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Brisbane Waterfront ligger mindre än 15 km från Caboolture Warplane Museum, Abbey Museum of Art and Archaeology och Centenary Lakes Park. Caboolture Historical Village ligger 16,5 km härifrån.

    Oaks Redcliffe Mon Komo Suites 937 kr
    Oaks Redcliffe Mon Komo Suites

    Oaks Redcliffe Mon Komo Suites

    99 Marine Parade, Redcliffe, QLD
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i lyxstil ligger i Brisbane Waterfront, nära Settlement Cove Lagoon och Bluewater Square.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Beachmere


     Du kan enkelt hitta någonstans att bo i Beachmere med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna brukar gilla detta hotell i Beachmere och framför allt poolen:

     • Beachmere Palms Motel

     Utforska Beachmere


     I Beachmere finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Beachmere med omnejd:

     • Abbey Museum of Art and Archaeology
     • Caboolture Warplane Museum
     • Scarborough Marina
     • Centenary Lakes Park
     • Bribie Island Seaside Museum
     • Caboolture Historical Village
     • North Lakes Resort Golf Club

     När du förebereder din resa till Beachmere kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Brisbane, QLD (BNE). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Beachmere?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Beachmere, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Beachmere brukar vara december och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är september och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 471 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 231 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 148 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 14°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 280 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Beachmere ligger på 1130 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma