Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
23 okt. - 25 okt.
Nästa helg
30 okt. - 1 nov.

Barra de Navidad hotell

Bogavante Barra de Navidad 421 kr
Bogavante Barra de Navidad

Bogavante Barra de Navidad

Miguel Lopez de Legazpi # 259, Barra de Navidad, JAL
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna resort på stranden i Barra de Navidad ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque och Cihuatlans kyrka ligger också mindre än två mil härifrån.

  Casa Misifus 326 kr
  Casa Misifus

  Casa Misifus

  Veracruz 27, Barra de Navidad, JAL
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell vid havet ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque ligger 4,5 km härifrån.

   OYO Hotel Sands 246 kr
   OYO Hotel Sands

   OYO Hotel Sands

   Calle Morelos 24, Centro, Barra de Navidad, JAL
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Barra de Navidad ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque och Cihuatlans kyrka ligger också mindre än två mil härifrån.

    Cabo Blanco Hotel & Marina 705 kr
    Cabo Blanco Hotel & Marina

    Cabo Blanco Hotel & Marina

    Armada y Puerto de la Navidad SN Fracc, Barra de Navidad, JAL
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell nära stranden i Barra de Navidad ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque och Cihuatlans kyrka ligger också mindre än två mil härifrån.

     Topperbjudanden på budgethotell i Barra de Navidad

     Hotel Sarabi Barra de Navidad Hämta priser
     Hotel Sarabi Barra de Navidad

     Hotel Sarabi Barra de Navidad

     Avenida Veracruz 196, Barra de Navidad, JAL
       
      2.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell nära stranden ligger mindre än 2 km från Laguna del Tule och Barra de Navidads strand. Plaza Melaque ligger 4,9 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Barra de Navidad


      Du tänker alltså åka till Barra de Navidad? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 16 hotell och andra sorters boenden i Barra de Navidad.


      Topphotell och andra boendealternativ i Barra de Navidad


      Det är busenkelt att hitta boende i Barra de Navidad med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna gillar detta boende i Barra de Navidad och nämner ofta deras gratis frukost:

      • Casa Misifus

      Dessa hotell i Barra de Navidad rankas högt av gästerna, som brukar gilla deras pool:

      • Casa Misifus
      • The Alondra Hotel
      • Hotel Villas Coco Mango

      Utforska Barra de Navidad


      Det promenadvänliga Barra de Navidad är känt för sina stränder, sin havsutsikt och sina solnedgångar. Populära sevärdheter i Barra de Navidad med omnejd:

      • Barra de Navidads strand
      • Isla Navidad golfbana
      • Plaza Melaque
      • Cihuatlans kyrka
      • Playa de Oro
      • Playa de Tenacatita

      När du planerar din resa till Barra de Navidad kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Manzanillo, Colima (ZLO-Playa de Oro Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


      När passar det bäst att utforska Barra de Navidad?


      Om du undrar när det är bäst att besöka Barra de Navidad, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Barra de Navidad brukar vara augusti och juli, och de kallaste mars och april. De regnigaste månaderna är september och augusti, medan de torraste är mars och maj.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 2 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 34°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 17 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 21°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Barra de Navidad är 32 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma