Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Askás hotell

Lyhnos Hämta priser
Lyhnos

Lyhnos

Michail Koutsofta 1, Askás
   
  4.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat i lyxstil i Askás ligger mindre än fyra mil från Machairas kloster, Troodos och Sankt Nikolaus på takets kyrka. Amathusstrand och Famagusta stadsport (stadsport, kulturcenter) ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Perneia Rooms Hämta priser
  Perneia Rooms

  Perneia Rooms

  grigori Auxentiou,85, Askás, Nicosia
    
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Askás ligger 45,6 km från Limassol fästning och 46 km från Cyperns museum (arkeologiskt museum).

   Mediterranean Beach Hotel Hämta priser
   Mediterranean Beach Hotel

   Mediterranean Beach Hotel

   71 Amathus Avenue, Agios Tychonas, Limassol
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid stranden ligger i anslutning till ett shoppingcenter i Limassol, mindre än 2 km från Castellas strand och Amathusstrand. Amathus ruiner och Sankta Annas kyrka ligger också 3 km härifrån.

    Alasia Hotel 1 811 kr
    Alasia Hotel

    Alasia Hotel

    6 Haidari Street, Limassol
      
     4.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i lyxstil i centrala Limassol ligger mindre än 2 km från Limassol fästning och Limassols vattenmuseum. Limassols hamn och Hjältarnas torg ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Utforska Askás


     I Askás finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Askás med omnejd:

     • Machairas kloster
     • Sankt Nikolaus på takets kyrka
     • Panagia Podithou-kyrkan
     • Olympus
     • Millomeris-vattenfallet
     • Fatsa vaxmuseum
     • Panagia Sfalaggiotissa Monastery

     När du förebereder din resa till Askás kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Larnaka (LCA-Larnaca Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Askás?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Askás, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Askás brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 20°C under dagen och 8°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 19 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 11°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 18°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 1 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 9°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Askás ligger på 40 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma