Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Aquileia hotell

Belvedere Pineta Camping Village Hämta priser
Belvedere Pineta Camping Village

Belvedere Pineta Camping Village

Località Belvedere, Aquileia
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping ligger vid stranden i Aquileia, mindre än tio kilometer från Barbana-helgedomen, Arkeologiskt område och patriarken Aquileias basilika och Aquileia nationella arkeologiska museum. Mindre än 15 km härifrån hittar du Basilica di Sant'Eufemia och Golf Club Grado.

  Agriturismo Ai Due Leoni Hämta priser
  Agriturismo Ai Due Leoni

  Agriturismo Ai Due Leoni

  Via Beligna 103, Aquileia, Udine
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna gård i Aquileia ligger 1,6 km från Isonzo och mindre än 5 km från Arkeologiskt område och patriarken Aquileias basilika och Katedralen i Aquileia. Aquileia nationella arkeologiska museum ligger 4,1 km härifrån.

   Casa Corazza Hämta priser
   Casa Corazza

   Casa Corazza

   Via San Zili 3, Aquileia, Udine
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Townhouse i Aquileia ligger mindre än 2 km från Aquileia nationella arkeologiska museum, Arkeologiskt område och patriarken Aquileias basilika och Katedralen i Aquileia. Isonzo ligger 2,7 km härifrån.

    Detached Chalet With Nice Terrace not so far From the sea Hämta priser
    Detached Chalet With Nice Terrace not so far From the sea

    Detached Chalet With Nice Terrace not so far From the sea

    Località Belvedere, Aquileia, Friuli Venezia Giulia
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna stuga i Aquileia ligger 0,1 km från Isonzo och mindre än en mil från Arkeologiskt område och patriarken Aquileias basilika och Katedralen i Aquileia. Aquileia nationella arkeologiska museum och Basilica di Sant'Eufemia ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Aquileia


     Du tänker alltså semestra i Aquileia? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 9 hotell och andra sorters boenden i Aquileia.


     Topphotell och andra boendealternativ i Aquileia


     Det är lätt att hitta boende i Aquileia med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa hotellsökningen och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Aquileia och bland annat poolen:

     • Belvedere Pineta Camping Village

     Utforska Aquileia


     I Aquileia finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Aquileia med omnejd:

     • Arkeologiskt område och patriarken Aquileias basilika
     • Katedralen i Aquileia
     • Aquileia nationella arkeologiska museum
     • Barbana-helgedomen
     • Basilica di Sant'Eufemia
     • Golf Club Grado
     • Cantieri Marina

     När du planerar resan till Aquileia kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Trieste (TRS-Friuli Venezia Giulia). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Aquileia?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Aquileia, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Aquileia brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juni och juli, medan de torraste är september och april.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Aquileia är 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma