Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
18 sep. - 20 sep.

Monfalcone hotell

Marina Julia Camping Village Hämta priser
Marina Julia Camping Village

Marina Julia Camping Village

Via delle Giarrette 65, Monfalcone
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna camping i Monfalcone ligger mindre än 2 km från Isonzo och Lido di Staranzano. Punta Secada och Castello di Duino ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Villa Fiorita Hämta priser
  Villa Fiorita

  Villa Fiorita

  V. Boito, 11, Monfalcone, GO
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Townhouse i Monfalcone ligger 0,1 km från Isonzo och mindre än en mil från Lido di Staranzano och Punta Secada. Redipuglias krigsmonument och San Giovanni del Timavo ligger också mindre än en mil härifrån. Monfalcone station ligger på 9 minuters gångavstånd.

   Europalace Hotel Hämta priser
   Europalace Hotel

   Europalace Hotel

   Via C. Cosulich 20, Monfalcone, GO
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Monfalcone ligger 0,1 km från Isonzo och 4,8 km från Lido di Staranzano. Colle Sant’Elia of Redipuglia och Punta Secada ligger också mindre än en mil härifrån. Monfalcone station ligger på 19 minuters gångavstånd.

    Hotel Excelsior Hämta priser
    Hotel Excelsior

    Hotel Excelsior

    via dell'Arena, 4, Monfalcone, GO
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Monfalcone ligger 0,1 km från Isonzo och mindre än en mil från Lido di Staranzano och Redipuglias krigsmonument. Punta Secada och Colle Sant’Elia of Redipuglia ligger också mindre än en mil härifrån. Monfalcone station ligger på 11 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Monfalcone


     Du funderar alltså på att resa till Monfalcone? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att bo nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 12 hotell och andra boendealternativ i Monfalcone.


     Topphotell och andra boendealternativ i Monfalcone


     Det är lätt att hitta boende i Monfalcone med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna gillar följande hotell i Monfalcone, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Europalace Hotel
     • Hotel Excelsior
     • Hotel Ristorante ai Campi Di Marcello

     Gäster som bor på detta hotell i Monfalcone brukar tycka om gymmet:

     • Sam Hotel

     Utforska Monfalcone


     Det promenadvänliga Monfalcone är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Monfalcone med omnejd:

     • Castello di Duino
     • Rilke-vandringsleden
     • Baia di Sistiana
     • Triestes äventyrspark
     • Welcome Point Portopiccolo
     • Slottet Rubbia
     • Marco Felluga

     När du planerar din resa till Monfalcone kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Trieste (TRS-Friuli Venezia Giulia). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Monfalcone?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Monfalcone, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Monfalcone brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och juni, medan de torraste är augusti och mars.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 11 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 11 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Monfalcone är 42 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma