Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Anjo hotell

Hotel Grand Tiara Anjo Hämta priser
Hotel Grand Tiara Anjo

Hotel Grand Tiara Anjo

1-8-11 Mikawa Anjo Minami-machi, Anjo, Aichi
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Anjo ligger mindre än 5 km från Anjo Sports Park, Anjos slottsruiner och Denpark. Anjo City Museum of History ligger 4,9 km härifrån. Mikawa-Anjo station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Higashi-Kariya station promenerar du på 27 minuter.

  Toyoko Inn Mikawa-anjo-eki Shinkansen Minami-guchi No.2 Hämta priser
  Toyoko Inn Mikawa-anjo-eki Shinkansen Minami-guchi No.2

  Toyoko Inn Mikawa-anjo-eki Shinkansen Minami-guchi No.2

  1-15-2 Mikawa anjo minami machi, Anjo, Aichi
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Anjo ligger mindre än 5 km från Anjo Sports Park, Denpark och Anjos slottsruiner. Anjo City Museum of History ligger 5 km härifrån. Mikawa-Anjo station ligger på 11 minuters gångavstånd och till Higashi-Kariya station promenerar du på 28 minuter.

   HOTEL LiVEMAX MIKAWAANJO-EKIMAE Hämta priser
   HOTEL LiVEMAX MIKAWAANJO-EKIMAE

   HOTEL LiVEMAX MIKAWAANJO-EKIMAE

   1-1-20 Mikawaanjo Minamimachi, Anjo, Aichi
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Anjo ligger mindre än 5 km från Anjo Sports Park, Denpark och Anjo City Museum of History. Anjos slottsruiner ligger 4,8 km härifrån. Mikawa-Anjo station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Higashi-Kariya station promenerar du på 30 minuter.

    Dormy Inn Express Mikawa Anjo Natural Hot Spring Hämta priser
    Dormy Inn Express Mikawa Anjo Natural Hot Spring

    Dormy Inn Express Mikawa Anjo Natural Hot Spring

    1-1-3 Honmachi, Mikawa, Anjo, Aichi-ken
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Anjo ligger mindre än 5 km från Anjo Sports Park, Anjo City Museum of History och Anjos slottsruiner. Denpark ligger 5 km härifrån. Mikawa-Anjo station ligger på 10 minuters gångavstånd och till Higashi-Kariya station promenerar du på 25 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Anjo


     Det är absolut värt att besöka Anjo, men om du inte hittar något boende och letar efter andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra lösning.

     • 3 hotell i Chiryu

     Topphotell och andra boendealternativ i Anjo


     Det är lätt att hitta boende i Anjo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Anjo, och bland annat deras gratis frukost:

     • Hotel Abest Shinanjo Ekimae
     • Toyoko Inn Mikawa-anjo-eki Shinkansen Minami-guchi1

     Utforska Anjo


     I Anjo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Anjo med omnejd:

     • Denpark
     • Anjos slottsruiner
     • Anjo City Museum of History
     • Horiuchi Park
     • Anjo Sports Park
     • Jozan-en
     • Honsho-ji Temple

     När du planerar resan till Anjo kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Nagoya (NGO-Chubu Centrair Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Anjo?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Anjo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Anjo brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är juli och augusti, medan de torraste är december och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 17°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 258 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 307 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 33°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 343 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 232 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Anjo är 1140 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma