Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Andujar hotell

Hospedería Santuario Virgen de la Cabeza Hämta priser
Hospedería Santuario Virgen de la Cabeza

Hospedería Santuario Virgen de la Cabeza

   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hostal i Andujar ligger mindre än två mil från jamuga, San Miguels kyrka och Andújars kommunala sportcenter. San Bartolomé-kyrkan och Parque Natural Sierra de Andujar ligger också mindre än två mil härifrån.

  Palacio Sirvente de Mieres Hämta priser
  Palacio Sirvente de Mieres

  Palacio Sirvente de Mieres

  Altozano Serrano Plato, 4, Andujar
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna lägenhet i Andujar ligger tio minuters promenad från San Miguels kyrka, jamuga och San Bartolomé-kyrkan. Andújars kommunala sportcenter ligger 0,7 km härifrån. Andújar station ligger på 17 minuters gångavstånd.

   Apartamentos Turísticos Paraje San Ginés Hämta priser
   Apartamentos Turísticos Paraje San Ginés

   Apartamentos Turísticos Paraje San Ginés

   Carretera la Cadena km. 11,5, Andujar, Jaén
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta lägenhetshotell i bergen ligger 11,8 km från jamuga och 13 km från San Bartolomé-kyrkan. Chiesa del Gesù och Paseo de la Libertad ligger också mindre än tre mil härifrån.

    Insignia Hotel Del Val Hämta priser
    Insignia Hotel Del Val

    Insignia Hotel Del Val

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Andujar ligger mindre än 2 km från jamuga och San Bartolomé-kyrkan. Chiesa del Gesù och Paseo de la Libertad ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Andujar


     Det är busenkelt att hitta boende i Andujar med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Du kan använda filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Dessa hotell i Andujar får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Apartamentos Turísticos Paraje San Ginés
     • Insignia Hotel Del Val

     Utforska Andujar


     I Andujar finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Andujar med omnejd:

     • Parque Natural Sierra de Andujar
     • Jamuga
     • San Bartolomé-kyrkan
     • San Miguels kyrka
     • Andújars kommunala sportcenter
     • Chiesa del Gesù
     • Nuestra Señora de la Paz-församlingen

     När passar det bäst att utforska Andujar?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Andujar, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Andujar brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och maj, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 18°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 125 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 115 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 35°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 27 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 24°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 126 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Andujar är 393 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma