Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Alcinópolis hotell

Hotel Nunes Hämta priser
Hotel Nunes

Hotel Nunes

Av. Joaquim Perreira Franca, 780, BR-359, Alcinópolis, MS
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Alcinópolis.

  Hotel Pousada Recanto do Sol Hämta priser
  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Hotel Pousada Recanto do Sol

  Av. Doná Zica 1143, Alto Taquari, Alto Taquari, MT
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Alto Taquari ligger 19,8 km från Emas National Park.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Alcinópolis?


   Om du funderar på när det är bäst att åka till Alcinópolis, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Alcinópolis brukar vara december och januari, och de kallaste juni och juli. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är juli och juni.


   Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 33°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 509 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 32°C under dagen och 15°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 224 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 15°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 161 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 33°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
   • Snittet för den årliga nederbörden i Alcinópolis är 1298 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma