Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
14 aug. - 16 aug.

Acreúna hotell

Hotel Samambaia Hämta priser
Hotel Samambaia

Hotel Samambaia

Av. Rio Verde Q. 55, Lt. 08, Indiara, State of Goias
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Indiara.

  Hotel Roma Hämta priser
  Hotel Roma

  Hotel Roma

  Av. Dom Pedro II, esquina R. Tiradentes, s/n, Centro, Edéia, GO
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Edéia.

   Karta

   När passar det bäst att utforska Acreúna?


   Om du undrar när det är bäst att åka till Acreúna, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Acreúna brukar vara september och augusti, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och juni.


   Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

   • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 653 millimeter under denna period.
   • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 12°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 138 millimeter.
   • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 38 millimeter.
   • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 646 millimeter.
   • Den genomsnittliga nederbörden under året i Acreúna är 1475 millimeter.

   Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma