Resor till Holiday

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Holiday med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Holiday

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Holiday
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Holiday

Gör livet enkelt för dig själv och låt det skickliga teamet på MrJet boka flyg och hotell till Holiday. Flygbiljetter, boende och fantastiska upplevelser — vi kan ordna allt. Det enda du behöver göra är att packa väskan!

När du bokar både flyg och boende genom oss får du mer pengar kvar på banken.

Om du bokar din resa genom oss finns det absolut inga gränser för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 hotell kan du få allt du drömt om.

För att du ska känna dig trygg med bokningen har vi en prisgaranti. Om du kan hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Nu är det dags! Följ din inre äventyrare var den än leder dig. Varje vrå av världen är fylld av roliga överraskningar och nya saker att uppleva, så låt oss hjälpa dig att äntligen få upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Holiday

Hoppas du på att få se Port Richey från ett annat perspektiv? Då ska du utforska de många sevärdheterna i Holiday. Med runt 3 000 människor som kallar staden sitt hem kommer du komma i kontakt med en och annan lokalbo. När du väl har landat på Tampa Intl. och har tagit dina väskor från bagagebandet hittar du Holiday 30 km åt nordväst. Från stadskärnan behöver du istället ta dig 11 km åt söder.

I staden råder det definitivt ingen brist på underbara saker att göra, och många av dem hittar du nära Holiday. Det är ingen lätt uppgift att välja ut de bästa sevärheterna, men Sunset Beach och Anderson Park är två du måste besöka. När du väl har besökt dessa platser kommer du vilja bege dig vidare till Suncoast Primate Sanctuary och Wall Springs Park. Ett bra sätt att få en bättre bild av denna livfulla stad är att strosa runt i några av dess olika områden. Så se till att svänga förbi närliggande Elfers, Florida och New Port Richey för att upptäcka vad de har att erbjuda.

Det finns ingenting bättre än lite shopping. Ta med ditt kreditkort och far till Sponge Exchange och Spongeoramas Sponge Factory.

Hotell i Holiday

Ska du äntligen åka till Holiday? Här finns det bara 12 boenden tillgängliga, så se till att du bokar i god tid. I vår reseguide hittar du allt du behöver.

Om du bokar en natt på ett av våra populära boenden, som Innisbrook, A Salamander Golf and Spa Resort och Hampton Inn & Suites Tarpon Springs, kommer du vakna upp varje morgon och känna dig redo att ta an dagen.