Resor till Haumoana

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Haumoana med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Haumoana

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Haumoana
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Haumoana

Flyg och hotell i Haumoana

När du känner för att lämna vardagen bakom dig och förlora dig själv i nya äventyr, kan en resa till Haumoana vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa erbjudandena på flyg och hotell till Haumoana.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell på samma gång.

Bryt loss från vardagen med med bara ett fåtal musklick. Med över 500 partnerflygbolag och och fler än 500 000 boenden runtom i världen är du närmare än vad du tror till härliga nya upplevelser.

Glöm inte att om du bokar din paketresa genom MrJet och får syn på ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och för över skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Var och en har sina egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller fantastiska äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Haumoana

Om du vill få en bättre bild av Hawke's Bay måste du uppleva stadens olika områden. Haumoana, som ligger 45 km sydväst om stadskärnan, är bara ett av många kapitel i stadens unika historia. Om du tar flyget dit är den närmaste flygplatsen Hawke's Bay. När du har lämnat planet, hämtat dina väskor och tagit in den nya omgivningen ska du resa 19 km åt söder.

Med ett antal av stadens största turistattraktioner i närheten är Haumoana ett paradis för turister. Med allt från Westerman's Building till Craggy Range behöver stadens besökare aldrig bli uttråkade. Avsätt även lite tid till att svänga förbi Splash Planet (nöjespark) och Clearview Estate. Om du vill se Hawke's Bay från ett annat perspektiv ska du se till att besöka Te Awanga och Clive, som du inte får missa.

Black Barns vingårdar och Te Mata Estate är fullgoda ursäkter för att koppla av efter en lång dag med sightseeing.

Sugen på lite golf med vännerna? Byt till dina khakibyxor, smörj dina klubbor och förbered dig på att visa upp dina finaste Annika Sörenstam-slag när du besöker Golflands och Cape Kidnappers golfbana.

Hotell i Haumoana

Haumoana är en underbar plats men här finns bara några få olika boenden. Du kan läsa mer om dem i vår reseguide, och kom ihåg att boka tidigt.

Millar Road och Mangapapa Hotel är väl värda ett besök. Om något faller dig i smaken gäller det att boka på studs. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och trevliga personal.