Resor till Harg

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Harg med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Harg

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Harg
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Harg

Resa är att få nya upplevelser. När du är redo att njuta av de många sevärdheterna med flyg och hotell till Harg, kan MrJet se till att du får den bästa dealen på allt du behöver för en minnesvärd semester.

Du får toppenrabatter om du väljer att fixa både biljetter och boende genom oss.

Vi kan inte komma på något härligare än en välförtjänt resa. Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell runtom i världen är du aldrig långt från nästa fantastiska äventyr.

Vi tror så starkt på våra priser att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet idag och hittar ett erbjudande som är bättre än vårt inom 48 timmar, så möter vi det och och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Idag är dagen att börja checka av din reselista. Oavsett om du vill åka till höga bergstoppar eller heta ökenlandskap hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Harg

Är du redo att åka på din resa till Harg? Här hittar du många tips om vad du kan hitta på när du besöker Södermanland.

Huvudstaden Stockholm ligger cirka 85 km nordöst om Harg.

Vill du undersöka vad du kan göra i Nyköping? Här kan du bland annat besöka Nyköpingshus, en fascinerande attraktion som bara ligger 4 km bort.

Söker du efter en plats där du kan ladda batterierna? Då ska du ta en långpromenad i solen på Schweizerbadet eller Torö stenstrand och njuta av vågornas brus.

Du behöver inte sitta i bilen hela dagen för att komma ut på landet. Bara 25 km från Harg hittar du Stendörrens naturreservat, en av traktens mest omtyckta naturattraktioner. Men ta även vägen förbi Svensksundsvikens naturreservat, som ligger 40 km bort, om du har tid.

Nyköpings hamn är en fantastisk plats för den som vill ha en picknick.

Snöaktiviteterna runt Hammarbybacken och Yxbacken skidbacke passar både nybörjare och skidproffs. Så spänn på skidorna, ta en tur upp till toppen och njut av den underbara utsikten.

Ta med din familj och gör en upptäcktsfärd till Stigtomta, 12 km från Harg. Här kan ni bland annat besöka Jönåkers golfklubb och F11 flygmuseum. Kanske hinner ni också med ett besök till Oxelösund, som ligger 14 km från Harg. Här hittar ni Femöre fort och Skärgårdsmuseet.

Turister och ortsbefolkningen besöker ofta Norrköping, 50 km från Harg. Staden spelar en betydande roll för regionen, och alldeles i närheten hittar du fantastiska sevärdheter som Stadsmuseet, Strömparken och Arbetets museum. Glöm inte att besöka Folkparken och Norrköpings konstmuseum när du ändå är här.

Det är svårt att säga farväl till en region som är så spännande som Södermanland, men beslutar du dig för att återvända, så finns den alltid kvar för att välkomna dig.

Oändliga kontroller, försenade flyg och borttappat bagage gör att flygplatser ofta är väldigt stressiga. Ge dig själv tillräckligt med tid för att åka till Stockholm - Skavsta. Den är belägen 4 km från Harg och är därmed den närmaste flygplatsen.

Hotell i Harg

Se till att boka ditt boende så snart som möjligt, eftersom Harg bara har 8 boenden att välja på. Allt du behöver veta hittar du i vår reseguide.

Clarion Collection Hotel Kompaniet och Best Western Blommenhof Hotel är väl värda att kika på. Om du gillar vad du ser gäller det att boka snabbt. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina mysiga sängar och trevliga personal.