Resor till Harewood

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Harewood med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Harewood

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Harewood
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Harewood

Flyg och hotell i Harewood

Varje resande är unik på sitt sätt och du är med all sannolikhet inget undantag från regeln. Låt MrJet skräddarsy den mest passande semestern med flyg och hotell till Harewood för dig och din familj idag.

Spara pengar när du bokar flyg och hotell tillsammans.

Hitta den ultimata resan medan du väljer bland våra många flygbolagspartners och över 500 000 internationella boenden.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Det är vårt jobb att hjälpa dig att hitta äventyrslusten! Vare sig du planerar att upptäcka det spännande undervattenslivet eller koppla av på en lyxig resort, så kan du lita på oss. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Harewood

Upplev Harewood i all sin prakt. Här kommer du samtidigt få se en annan sida av Christchurch. Med så många platser att se och saker att hitta på förstår man varför 360 000 invånare väljer att leva i denna populära stad. När planet har landat på Christchurch Intl. och väntat in ditt bagage behöver du åka vidare 3 km åt nordöst innan du är framme vid ditt hotell. Harewood ligger 9 km nordväst om stadens centrum.

Detta är en stad full av saker att se och göra, och du hittar många av dem nära Harewood. Det är inte lätt att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Mona Vale och International Antarctic Centre är två du bara inte får missa. Du borde även passa på att svänga förbi Canterbury Museum och Riccarton House. Under din vistelse här kanske du ska fundera på att besöka några andra av stadens områden för att uppleva vad Christchurch verkligen har att erbjuda. Bishopdale och Christchurch International Airport är två riktigt bra förslag som är förhållandevis lättillgängliga.

Trött efter en lång och jobbig dag? Unna dig lite tid för avkoppling när du besöker Riccarton-parken och Omarino Wine Park.

Sugen på en runda golf? Hoppa in i ett par khakishorts, smörj dina klubbor och demonstrera dina bästa Nick Faldo-slag när du besöker Harewood Golf Club och Russley Golf Club.

Ganska ofta är det lättaste sättet att möta lokalbefolkningen att kolla in butikerna. Missa inte att stanna vid Bush Inn Centre, Merivale Mall och Northlands Shopping Centre.

Hotell i Harewood

Ser du fram emot att hitta ditt boende i Harewood? Kanske vi kan hjälpa dig? Vi har nämligen fler än 163 utmärkta boenden samlade på ett och samma ställe.

Om du letar efter ett enkelt rum utan onödig lyx är YMCA Christchurch Hostel på 12 Hereford Street ett bra alternativ. Ett annat boende som erbjuder utmärkt service utan att det kostar skjortan är Racecourse Backpackers Hostel på 130 Racecourse Road. Det finns också Clearview Lodge och The Establishment. Dessa mera luxuösa hotell passar utmärkt för de som vill omges av flärd och fjäsk under sin vistelse.