Resor till Harare

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Harare med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Harare

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Harare
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Harare

Harare kallar. Låt MrJet hjälpa dig att ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Harare.

Om du bokar en paketresa till Harare, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara stort.

Titta på vårt omfattande utbud av över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över. Vart du än väljer att åka kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka ett paketerbjudande genom MrJet idag och om du råkar snubbla över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och betalar tillbaka skillnaden.

Vi kan hjälpa dig att upptäcka allt från pulserande storstäder till lugna tillflyktsorter. Så leta fram passet och låt din inre kompass styra. Världen väntar! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Harare

Upplev nya platser, ljud och smaker under din resa till Harare.

I den här staden bor runt 1 500 000 invånare.

Du måste inte vara en trädgårdsmästare för att uppskatta de konstnärliga botaniska samlingarna och välansade trädgårdarna när du besöker National Botanic Gardens. Ta en avkopplande promenad på de slingrande gångstigarna och kolla om det finns några föredrag.

Minns du senaste gången du njöt av picknick i en park? Ät, drick och gläds åt både god mat och trevligt sällskap när du besöker Harare Gardens.

Genom att ställa ut ett stort urval av det senaste och bästa inom vetenskapliga innovationer, erbjuder Nationalmuseum allt du behöver för att hålla hjärnan i form.

Utställningarna National Art Gallery erbjuder är fulla av fascinerande konstverk. Efter att ha utforskat dem kan du ta en fika på ett närliggande kafé.

Utforska stadens historia med ett besök på Queen Victoria Museum. Museets utställningar, föremål och bilder berättar om de människor och händelser som har format denna stad till det den är idag.

Om du tycker att det är jobbigt att hålla jämna steg med grannen, tänk dig då hur grannarna till Presidentpalatset har det. Den storslagna fasaden och vackra insidan i denna berömda boning måste vara helt omöjlig att överträffa.

African Unity Square är en plats som brukar vara fylld av både turister och lokalbor. Även när det inte är något speciellt på gång är det ändå en trevlig plats där man kan slå sig ner för att uppleva den härliga atmosfären.

Tycker du om att strosa runt i affärer? På Eastgate Centre och Avondale Shops kan du hitta massor av presenter till dem där hemma. Sam Levy's Village (galleria) och Kamfinsa Shopping Centre är två andra platser som också har lite smått och gott.

Vare sig du är en avancerad golfare och vill visa upp din skicklighet eller helt ny till sporten, kommer du inte att bli besviken på banorna på Wingate Golf Club och Chapman Golf Club. Du kanske inte är lika duktig som Tiger Woods, men du kan fortfarande gå golfbanan på Borrowdale Brooke Golf Club (golfbana).

Hotell i Harare

Visst är det spännande att planera semestern? I vår reseguide hittar du 29 högt ansedda boenden i Harare, så du kan lätt hitta ett som passar dig!

Som tur är finns det rumspriser för alla budgetar i Harare. Om du satsar på att spara pengar utan att släppa på kvalitet kan du boka in dig på antingen Cresta Jameson (21 Samora Machel Avenue/Park Street) eller The N1 Hotel Harare (126 Samora Machel Ave). Du kanske hellre vill skämma bort dig själv ordentligt? Den trevliga personalen på Meikles Hotel och Bronte Hotel kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.