Reserestriktioner kan gälla för Västra Australien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Hamelin Bay

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Hamelin Bay med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Hamelin Bay

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Hamelin Bay
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Hamelin Bay

Flyg och hotell i Hamelin Bay

Varje resande är helt och hållet unik och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den perfekta semestern med flyg och hotell till Hamelin Bay för dig och ditt resesällskap.

Om du bokar flygbiljetter och boende tillsammans hjälper vi dig att spara stort.

Med över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 boenden över hela världen, har det aldrig varit så enkelt att få en paus från vardagen.

Nu kan du känna dig trygg med vår prisgaranti! Om du hittar ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Alla har vi våra egna unika resedrömmar. Vare sig dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller nervkittlande äventyr kan vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Hamelin Bay

Din resa till Hamelin Bay väntar på dig med en egen, unik charm.

Hamelin Bay ligger runt 3 100 km väster om huvudstaden i Australien, Canberra.

Söker du efter en plats där du kan fylla på din energi igen? Då ska du ta en långpromenad vid vattnet på Prevelly Beach eller Redgate Beach och njuta av lugnet.

Utanför Hamelin Bay kan du hitta oslagbara naturliga sevärdheter, som bland andra Mammutgrottan, 16 km bort. Har du gott om tid ska du även försöka se Leeuwin-Naturaliste National Park, som ligger 10 km bort.

Se mer än bara Hamelin Bay genom en tur till Deepdene, bara 5 km bort. Här kan du besöka intressanta attraktioner som Augusta Historical Museum och Jewel Cave. Vi kan också rekommendera Karridale, som ligger 8 km bort. Boranup Beach och Mcleod Winery är några av de mest kända sevärdheterna här.

Har du hört talas om Amaze'n Margaret River, Leeuwin Estate och Stella Bella Wines? De ligger alldeles i närheten av Witchcliffe, 25 km från Hamelin Bay. Här kan du också besöka de omtyckta attraktionerna Arlewood Estate och Swallows Welcome Winery.

Känner du för en aktiv semester? Prova på vandringar eller turer med terrängfordon om du vill ge dig ut på ett äventyr i områdets naturlandskap.

När solen tittar fram får du en utmärkt chans att ge dig ut i det fria och spendera eftermiddagen med fiske från land. Om vädret håller i sig kan du också prova viltsafari.

Ibland är det roligt att irra bort sig i ett främmande område, men det är oftast skönt att inte behöva oroa sig om vart man ska ta vägen. För att göra din resa så smidig som möjligt kan du boka in dig på viltsafari och vingårdsturer.

Närmsta flygplats är Perth, 270 km norr om Hamelin Bay. Försäkra dig om att du lämnar mer än tillräckligt med tid att hinna dit.