Det kan finnas reserestriktioner för Vietnam med anledning av covid-19.

Resor till Ham Thuan Nam

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Ham Thuan Nam med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Ham Thuan Nam

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Ham Thuan Nam
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Ham Thuan Nam

Flyg och hotell i Ham Thuan Nam

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Ham Thuan Nam? Med hjälp av reseteamet på MrJet kan du sätta ihop ett äventyr du alltid har drömt om.

Vem gillar inte bra rabatt? När du ordnar paketresor med både flyg och hotell genom oss kan du spara pengar.

Vill du ha frukosten serverad vid takpoolen? Det ordnar vi. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell världen över att välja mellan, är vad som helst möjligt.

Behöver du mer uppmuntran? Vårt team arbetar hårt för att ge dig fantastiska paketerbjudanden, så om du snubblar över ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi möter det och betalar tillbaka skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Aldrig har det varit lägligare än nu att börja bocka av din bucket list. Oavsett om du drömmer om vinterlandskap eller soldränkta stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Ham Thuan Nam

Boka in en semester med en resa till Ham Thuan Nam, en plats där fantastiska berättelser utspelar sig.

Huvudstaden Hanoi ligger runt 1 150 km norr om Ham Thuan Nam.

Vem vill inte ha sol, vind och vatten när de reser på semester? På Phan Thiet Beach och Long Hai Beach kan du lyssna på vågorna och ta in de vackra vyerna.

I detta område kan du hitta många unika naturupplevelser, som till exempel Mui Ne sanddynor, 40 km bort, och Fairy Stream, 40 km bort.

Få en upplysande vistelse genom att lära dig historien bakom Ke Ga-fyren.

Passa också på att besöka de närliggande orterna La Gi, 25 km från Ham Thuan Nam, och Da Huoai, 65 km bort. Ta bilen och upptäck vad det finns att göra där.

Försök att bryta ner den förargliga språkbarriären genom att lära dig säga ett par fraser på det nationella språket. Du kommer att få en mer komplett och genuinare upplevelse och kanske till och med ett par nya vänner medan du är där! Börja med att lära dig "Chào buổi sáng". Det översätts som 'god morgon'. Chào buổi tối (”god kväll”) kan också vara bra att känna till.

Om du överväger att resa till Ham Thuan Nam i september kommer du säkert att vilja vara här den 2 september för Vietnam självständighetsdag. Det finns alltid en hel del spänning i luften dagarna innan och under nationaldagshyllningarna.

Som alla goda saker i livet, kommer din tid här till ett slut. När det är dags att packa ner dina saker och bege dig hem kan du säga Xem bạn sau och spendera dina resterande semesterslantar på några unika minnesföremål.

Tan Son Nhat Intl. är den närmaste flygplatsen, bara 140 km väster om centrum av Ham Thuan Nam. Staka ut en resväg, packa din kappsäck och sätt på larmet – och se till att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!