Resor till Guangzhou

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Guangzhou med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Guangzhou

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Guangzhou
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Guangzhou

Varje resande är unik på sitt sätt och du är definitivt inget undantag. Låt MrJet sätta ihop den mest passande resan med flyg och hotell till Guangzhou för dig och ditt resesällskap.

Om du bokar en paketresa till Guangzhou, det vill säga både flygresa och boende med oss, kan du spara pengar.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen. Du kan välja bland dem med några enstaka klick. Så sluta tveka och börja arrangera drömresan.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig tveka. Boka en paketresa med MrJet idag och om du råkar snubbla över ett erbjudande som är bättre än vårt inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och återbetalar skillnaden.

Vänta inte längre! Följ din äventyrslust var den än för dig. Varje hörn av världen är fylld av överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att äntligen få ta del av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Guangzhou

Upplev allt som finns att se i Guangzhou, en destination som har många överraskningar.

I den här delen av Pärlflodsdeltat bor det omkring 11 100 000 invånare.

Guangzhou ligger inte så långt från Zhongshan, som ligger 70 km åt söder. Peking, landets huvudstad, ligger 1 900 km åt norr.

Ett besök på Chimelongs vattenpark eller Chimelong Paradise är en utmärkt aktivitet att göra tillsammans med familjen under semestern i Guangzhou. Om inte det räcker för att göra barnen trötta kan ni även ta en tur till Gold Coast Water Park och Big Hippo Water World.

Se hur spännande barnen tycker att det är att komma nära de intressanta djuren på Guangzhou zoo. På Guangzhous krokodilpark kan ni också få en lärorik och interaktiv upplevelse.

Platser som Solrosträdgården spelar en viktig roll för att värna om naturen. Den omfattande växtsamlingen som finns här är fascinerande.

Du behöver inte ta en lång skogspromenad för att njuta av lite grönska. Yuexiu Park och Riverside Park är bara två av de härliga urbana oaserna du hittar mitt i betongdjungeln. Du kan också slappna av med din favoritbok och betrakta världen med andra ögon när du besöker Folkets park och Tianhe Park.

Om du vill ladda batterierna i en lugn omgivning, ska du utforska områdets många naturreservat, såsom Xiangjiangs safaripark och Lotus Hill. Om du vill fortsätta utforska landets unika fauna kan vi också rekommendera Xiqiao Mountain National Forest Park och Skogsparken Wangzishan, två andra platser där det finns en enastående natur.

Ta reda på vilken tid de har guidade turer på Guangdong Provincial Museum eller Guangdong Museum of Revolutionary History. Här kan du njuta av stillheten samtidigt som du kan lära dig något nytt. Om du gillar att gå på utställningar ska du också besöka Museum of the Peasant Movement Institute eller Conghua Museum.

Bekräfta tekniknörden i dig med en morgon på Guangdongs vetenskapscenter. I samband med ditt besök, glöm inte att fråga efter eventuella tillfälliga utställningar. Lita på oss - du vill inte missa något!

Som alla äventyrare vet är vår värld en fantastisk plats. Ingen annan stans är detta lika uppenbart som i de noggrant utformade utställningsmontrarna på Nan Yue Wang Mu och Nanyue Kingdom Palace Museum.

När det kommer till gallerier har de som är intresserade av konst gott om olika att välja mellan. Guangdong Folk Art Museum är bara ett av alternativen. Fortsätt sedan till de fascinerande utställningar som Guangdongs konstmuseum och Guangzhou konstmuseum kan erbjuda.

Är du historieintresserad? Då kan du se det förflutna med dina egna ögon på Kungen av Nanyues mausoleum i västra Han (museum). Zhenhai Tower och Guangdong Museum behandlar också regionens intressanta och mångfacetterade dåtid.

Det är aldrig slöseri med tid att lära sig mer om historiska händelser. Låt Dr. Sun Yat Sen nationella minnessal och Lingnan College ge dig en djupare förståelse för regionens förflutna. Om du vill se något mer kan Tornet vid Kräftans vändkrets eller Xiguan House of Longjin vara bra alternativ.

Alla som har ett intresse för att utforska stadens religiösa arv bör se till att besöka Huaisheng Guangtisi och Liurong-templet. Få en ännu djupare kunskap om stadens trosuppfattningar genom att besöka Guangxiao-templet och Det heliga hjärtats katedral.

Om du är den typen av person som njuter av att utforska de mindre välkända sevärdheterna, så kommer Guangzhous bibliotek att vara den perfekta platsen att besöka. Redtory Art and Design Factory kan också vara värt ett besök.

Hotell i Guangzhou

Hos oss på MrJet har vi gjort det betydligt enklare för dig att välja ditt perfekta boende i Guangzhou. 469 av dem hittar du nämligen i vår reseguide. Busenkelt!

Som tur är finns det rum för alla budgetar i Guangzhou. Om du vill spara pengar utan att dra ned på kvalitet kan du boka in dig på Gangding Garden Inn (No.18, West Zhongshan Main Road) eller Yile Hotel - Guangzhou (No. 5 Jichang Road, Baiyun District). Om du däremot är en sådan person som vill unna dig lite på semestern kommer W Guangzhou eller Four Seasons Guangzhou vara mer för dig.