Resor till Grums

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Grums med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Grums

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Grums
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Grums

Vi tror att varje resenär är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag från regeln. Låt MrJet arrangera den bästa resan med flyg och hotell till Grums för dig och din familj.

Med oss kan du spara pengar om du väljer att boka både flygbiljetter och hotell på samma gång.

Kolla vårt omfattande utbud av över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 hotell runtom i världen. Oavsett vart du väljer att åka kan du flyga med stil och lämna alla bekymmer bakom dig.

Behöver du fortfarande lite mer uppmuntran? Vi arbetar hårt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du lyckas hitta ett lägre pris än vårt inom 48 timmar efter bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är det som är vår prisgaranti.

Carpe diem! Fånga dagen och ta fram dina resväskor. Otroliga äventyr väntar dig i världens alla hörn och vi är här för att hjälpa dig att njuta av dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Grums

Din resa till Grums kommer att överraska med speciella och unika sevärdheter och aktiviteter.

Grums ligger 280 km väster om Stockholm, som är landets huvudstad.

Naturliga attraktioner är det många som gillar, och runt omkring Grums kan du hitta flera. Två av de populäraste är Mariebergsskogen, som ligger 20 km bort, och Värmlands Vikingacenter, som ligger 20 km bort.

På Löfbergs Lila Arena kan du uppleva sportens spänning i verkligheten. Arenan ligger 25 km bort, i Karlstad, och vare sig du hejar på hemmalaget eller bortalaget kommer du inte att ångra ditt besök hit.

Gillar du att känna puder under skidorna? I Åmåls Skicenter hittar du massor av vinteraktiviteter. Se upp i backen!

Passa på att åka till områdets andra sevärdheter, som Rådhuset och Karlstad domkyrka i Karlstad eller Östra bron och Värmlands Museum i Hammarö. Karlstad ligger bara 20 km åt öster från Grums, och Hammarö hittar du 25 km bort.

Du kan förvänta dig spänning i luften runt den 6 juni. Lokalbefolkningen förbereder sig för Sveriges nationaldag, en dag som brukar innebära firande i hela landet.

När din semester har nått fram till sitt slut och det är dags att säga adjö, ska du inte lämna dina resterande svenska kronor klirrandes i din börs. Varför inte köpa några vykort som en påminnelse om denna fantastiska region?

Redo att ta flyget hem? Välj en resväg, packa din kappsäck och ställ in väckarklockan. Den närmaste flygplatsen är Karlstad, som ligger cirka 17 km från Grums.