Resor till Grand Prairie

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Grand Prairie med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Grand Prairie

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Grand Prairie
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Grand Prairie

Flyg och hotell i Grand Prairie

När du känner dig redo att lämna vardagen bakom dig och uppleva nya platser, kan en resa till Grand Prairie vara precis det du behöver. Med hjälp av MrJet får du de bästa priserna på flyg och hotell till Grand Prairie.

Genom oss kan du få bra rabatter om du bokar både flygbiljetter och boende samtidigt.

Om du bokar din semester med oss finns det inga gränser för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med en internationell databas på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över kan du få allt du drömt om.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du hittar ett bättre paketerbjudande än vårt inom 48 timmar, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Ta fram resväskorna. Det är dags att komma iväg! Från tropiska regnskogar till snötäckta bergstoppar och alla kustpärlor däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Grand Prairie

Upptäck de spännande omgivningarna kring Grand Prairie. Här kommer du samtidigt få se en annan sida av Dallas. 1 200 000 människor bor i denna framstående metropol, och du kommer snart förstå varför! Grand Prairie hittar du 20 km väster om stadens centrum. Om du ankommer till Dallas-Fort Worth Intl. är det bara att vänta in dina väskor, ta en taxi och åka 20 km åt söder.

Staden har gott om fantastiska saker att göra, och flera av dem hittar du nära Grand Prairie. Det är ingen lätt uppgift att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Six Flags Over Texas och Six Flags Hurricane Harbor är två du bara inte får missa. Avsätt även lite tid till att svänga förbi Paragon Outlets och Dallas Baptist University. Ett riktigt bra sätt att få en djupare inblick i denna livfulla stad är att utforska några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närbelägna Grand Prairie shoppingdistrikt och Arlington Entertainment District för att upptäcka vad de har att erbjuda.

Dallas World Aquarium tillhör definitivt de största turistmålen i Dallas. Att besöka det är enkelt eftersom det ligger bara 0,6 km från stadskärnan.

Stadens centrum kan även ståta med ett flertal turistattraktioner att förundras över, till exempel Nasher Sculpture Center och Sixth Floor Museum. Stanna även till vid Fair Park och Frontiers of Flight Museum. för att få en ännu bättre känsla för omgivningen.

Kännetecken för en fantastisk föreställning är ofta mängden applåder den får i slutet. Se publiken hylla showen när du besöker Uptown Theater och Verizon Theatre at Grand Prairie.

Hotell i Grand Prairie

Längtar du efter att hitta ditt boende i Grand Prairie? Ta hjälp av oss på MrJet. Vi har nämligen över 53 fantastiska boenden samlade på ett ställe.

Courtyard by Marriott Dallas Arlington/Entertainment Dist. och Holiday Inn Arlington NE-Rangers Ballpark är väl värda ett besök. Om du gillar vad du ser gäller det att boka med en gång. Dessa etablissemang är eftertraktade för sina bekväma sängar och professionella personal.