Resor till Goya

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Goya med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Goya

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Goya
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Goya

Resa handlar om att samla nya upplevelser. När du är redo att omfamna de unika sevärdheterna med flyg och hotell till Goya, kan MrJet hjälpa dig att hitta den bästa dealen på allt du behöver för en oförglömlig semester.

Om du bokar någon av våra paketresor till Goya, det vill säga både flygresa och hotellrum med oss, kan du spara en rejäl slant.

Med allt du vill ha bara några få klick bort är det enkelt att sy ihop den perfekta semestern. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över gör att du kan bege dig till flygplatsen tidigare än du tror.

När du bokar din paketresa genom MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du råkar hitta ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och för tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja checka av listan över drömresor. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller soldränkta stränder ser vi till att du kan komma dit. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Goya

Är du nyfiken på att se mer av Okinawa City än bara de mest centrala delarna? Då ska du besöka området Goya, som ligger 0,8 km sydöst om innerstaden. Om du tar flyget hit kommer du vara framme innan du vet ordet av. Från Naha, som är den närmaste flygplatsen, ligger området 20 km åt nordöst.

Goya är en dröm för turister. Flera av stadens mest populära turistattraktioner går att hitta i närheten av detta spännande område, däribland Kadena flygbas och Nakagusukus slott. När du väl har upplevt dessa platser kommer du vilja utforska Okinawas zoo och Mihama American Village. Ett riktigt bra sätt att få ett bättre helhetsintryck av denna stad är att promenera runt i några av dess olika områden. Så se till att åka förbi närliggande Nakasonecho och Ageda för att upptäcka deras unika charm.

Ett fantastiskt sätt att kontrollera havets tempertur är genom att ta av sig skorna och vada en bit ut. Känn på vattnet när du besöker Chatan-parken, Sunset Beach och Araha-stranden.

Ibland är det enklaste sättet att lära känna lokalbefolkningen att strosa runt bland butikerna. Glöm inte att stanna vid Depot Island, Chubunouren-marknaden och Aeon Mall Rycom.

Hotell i Goya

På MrJet tycker vi om att saker är enkla att göra. Därför kan du lätt välja ett perfekt boende genom vär reseguide. Se bara till att du bokar i förväg.

Du behöver inte spendera allt för mycket för en natt i Goya. Guesthouse Yun-Tan vid Sobe 1972, SB-10 och Koza Share House - Caters to Women vid 23-17 är två bra alternativ för dig som vill bo billigt. Vill du kanske hellre unna dig något? Den trevliga personalen på Hotel Nikko Alivila och The Beach Tower Okinawa kan se till att du får precis den upplevelse du är ute efter.