Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Goiânia

Det är alltid givande att röra sig bort från de vanliga turiststråken. Väljer du att resa till Goiânia har du möjligheten att utforska de ljuvliga, mindre besökta platserna i Pernambuco.

Flyg och hotell i Goiânia

Gör det enkelt och låt reseexperterna på MrJet boka flyg och hotell till Goiânia. Flyg, boende och otroliga upplevelser — vi kan arrangera allt. Allt som finns kvar för dig att göra är att ställa väckarklockan!

Nu kan du spara stort genom att boka flygresa och boende genom oss.

Om du bokar genom oss finns det ingen gräns för hur oförglömlig din vistelse kan bli. Med ett internationellt nätverk på över 500 flygbolagspartners and more than 500 000 boenden världen över kan du få allt du kan tänka dig.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter att du har bokat med oss, så garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden.

Alla har vi våra egna unika semesterdrömmar. Oavsett om dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller dramatiska äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att få precis det du är ute efter. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Goiânia

Goiânia ligger 1 700 km nordöst om Brasilia, som är landets huvudstad.

Det finns väl inget som är bättre än en dag på stranden? På Tambaba-stranden eller Praia do Jacaré kan du njuta av lugnet och verkligen ladda batterierna igen.

Spendera eftermiddagen vid Dois Irmãos botaniska trädgård och djurpark. Denna natursköna plats hittar du 45 km från Goiânia och rekommenderas varmt av såväl turister som lokalbefolkning.

Om du är sportfantast ska du ta tillfället i akt och kolla spelschemat på Estádio do Arruda som ligger 45 km bort, i Recife.

Gör en utflykt till Ilha de Itamaracá, 19 km från Goiânia. Många turister åker hit för att se Forte Orange och Itamaraca-stranden. Du kan även ta en tur till Itapissuma, 20 km från Goiânia. Här kan du bland annat se Praia da Coroa do Avião och Mangue Secos strand.

Ett perfekt sätt att se den lokala naturen är att ge dig ut på ett riktigt äventyr i det fria. Bergsklättring är en av de populäraste aktiviteterna i området, men om det inte verkar så lockande kan du prova på vandringar.

Om du känner dig lite stressad kan du alltid ge dig ut i naturen och prova på fiske från land. Annars kanske picknick vore något för dig.

Låt någon annan organisera turen så kan du fokusera på att umgås med andra resenärer som också följer med på guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar.

Det är alltid skönt att bo nära vattnet, men det är mycket roligare att vara på eller i det. Missa inte chansen att prova på de populära vattenaktiviteter som erbjuds i regionen, som bad och snorkling.

Det är alltid svårt att säga Adeus till Goiânia, men du kan alltid komma tillbaka!

Den närmaste flygplatsen är Presidente Castro Pinto Intl. (JPA), 50 km norr om Goiânia. Försäkra dig om att du har mycket tid till att ta dig dit.

Karta

Goiânia - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

OYO Pousada Sayonara

OYO Pousada Sayonara

5, Rua do Meio, 5, Ponta de Pedras, Goia, Goiânia, PE
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta vandrarhem ståtar med ett läge i Ponta de Pedras och ligger 48 km från Museu Histórico de Igarassu.

  OYO Pousada Sayonara223 kr

  4 juni - 5 juni

  OYO Pousada Sayonara223 kr
  Pousada Pescador - Goiana/pe

  Pousada Pescador - Goiana/pe

   2.5 av 5.0
    
    

   Detta vandrarhem i Goiânia ligger 1,8 km från Duque De Caxias-torget och mindre än fyra mil från Praia Azul och Praia de Pitimbu. Veneza vattenpark och Coqueirinho-stranden ...

   Hotel Ponta de Pedras

   Hotel Ponta de Pedras

   Lt Praia de Pontas de Pedra, Lt 18A Q.B, Bairro Ponta de Pedras, Goiânia, Pernambuco
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell vid stranden i Ponta de Pedras ligger 4,6 km från Praia de Catuama och mindre än tre mil från Duque De Caxias-torget och Museu Histórico de ...

    Hotel Ponta de Pedras389 kr

    1 juli - 2 juli

    Hotel Ponta de Pedras389 kr
    Pousada Tropical

    Pousada Tropical

    Ponta de Pedras, Goiânia, PE
     2.5 av 5.0
      
      

     Detta värdshus ståtar med ett läge i Ponta de Pedras och ligger 48,4 km från Museu Histórico de Igarassu.

     Hotel Abba Goiana

     Hotel Abba Goiana

     Rodovia PE 049 Km 2,5, Goiânia, Pernambuco
      3.0 av 5.0
       
       

      Detta hotell i Goiânia ligger mindre än fyra mil från Praia Forno da Cal, Veneza vattenpark och Mangue Secos strand. Itamaraca-stranden och Praia de Maria Farinha ...

      Hotel Abba Goiana212 kr

      11 juni - 12 juni

      Hotel Abba Goiana212 kr
      Goyanna Hotel

      Goyanna Hotel

      Rua do Bom Jesus, 103, Centro, Goiânia, PE
       3.0 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Goiânia ligger 1,2 km från Duque De Caxias-torget och mindre än fyra mil från Praia Azul och Praia de Pitimbu. Veneza vattenpark och Coqueirinho-stranden ...

       Goiana Palace Hotel

       Goiana Palace Hotel

       Av. São Luiz, 49, Centro, Goiânia, Pernambuco
        3.0 av 5.0
         
         

        Detta hotell i Goiânia ligger 1,2 km från Duque De Caxias-torget och mindre än tre mil från Praia de Acau - Pitimbu och Praia de Acau. Pedra da Galé och Praia ...

        Renascente Hotel

        Renascente Hotel

        R. do Jilo, 33, Vila Jardim Pompeia, Goiânia, PE
         2.5 av 5.0
          
          

         Detta hotell i Goiânia ligger 0,5 km från Duque De Caxias-torget och mindre än tre mil från Praia de Acau - Pitimbu och Praia de Acau. Pedra da Galé och Praia ...

         Renascente Hotel148 kr

         2 juni - 3 juni

         Renascente Hotel148 kr
         Hotel Go Inn Goiana

         Hotel Go Inn Goiana

         Estrada Margem da PE-75 S/N, Goiânia, PE
          3.0 av 5.0
           
           

          Detta hotell i Goiânia ligger 3,2 km från Duque De Caxias-torget och mindre än fyra mil från Praia Pontal da Ilha och Praia de Acau - Pitimbu. Praia de Acau ...

          Pousada Pescador

          Pousada Pescador

          R. das Oliveiras s/n, Goiânia, PE
           3.0 av 5.0
            
            

           Detta vandrarhem i Goiânia ligger mindre än fem mil från Praia Forno da Cal, Veneza vattenpark och Mangue Secos strand. Itamaraca-stranden och Praia de Maria ...

           Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma