Resor till Glenroy

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Glenroy med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Glenroy

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Glenroy
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Flyg och hotell i Glenroy

Dagdrömmer du om Glenroy? Teamet på MrJet kan ordna med allt från biluthyrning och rundturer till flyg och hotell i Glenroy.

Du får bra rabatter om du väljer att fixa både biljetter och hotell genom oss.

Med allt du kan tänka dig på ett enda ställe är det enkelt att sy ihop det perfekta äventyret. Över 500 flygbolagspartners och mer än 500 000 hotell världen över innebär att du kan ge dig av tidigare än du tror.

Vår prisgaranti innebär att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och sedan råkar snubbla över ett bättre erbjudande inom 48 timmar, så matchar vi det och betalar tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Vare sig du vill till en livlig metropol eller en gemytlig oas, så ser vi till att du kan komma precis dit du vill. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Glenroy

Upplev de spännande omgivningarna kring Glenroy. Du kommer att få se en ny sida av Albury. Med så många platser att upptäcka och saker att göra förstår man varför 46 000 människor väljer att leva sina liv i denna framstående stad. Glenroy ligger 4 km norr om innerstaden. Om du flyger till Albury är det bara att vänta in dina väskor, hitta en taxi och ta dig 6 km åt väster.

Med ett antal av stadens bästa turistattraktioner alldeles i närheten är Glenroy ett paradis för turister. Med allt från Monument Hill till Wonga Wetlands kan stadens besökare alltid hitta något att göra. Se även till att ta en sväng förbi Commercial Golf Resort och Wodonga golfbana. Om du vill se staden från en annan sida ska du bege dig till West Albury och North Albury, som du inte får missa.

Några intressanta kulturella attraktioner står redo för dig. Börja dagen med Albury konstgalleri och Hothouse Theatre.

Hotell i Glenroy

Försök hitta ett boende i Glenroy långt i förväg. Börja med att kolla i vår reseguide. Här kan du hitta massor av boenden att välja på.

Vakna med ett leende på läpparna när du bokar en vistelse på något av de populära boendena Quest Albury och Quest Wodonga.