Resor till Gibbston

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:
Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Gibbston med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Gibbston

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Gibbston
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Gibbston

Flyg och hotell i Gibbston

Längtar du efter att boka flyg och hotell till Gibbston? Med hjälp av det duktiga teamet på MrJet kan du sätta ihop en resa du aldrig kommer att glömma.

Om du bokar någon av våra paketresor till Gibbston, det vill säga både flygbiljetter och hotell med oss, kan du spara en rejäl slant.

Det finns inte mycket som är bättre än en stressfri semester. Med över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från nästa häftiga äventyr.

När du bokar din paketresa med MrJet har du rätt till vår prisgaranti som innebär att om du hittar ett bättre erbjudanden någon annanstans inom 48 timmar, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Alla har vi våra egna unika semesterplaner. Oavsett om dina inkluderar lugna dagar på någon avlägsen plats eller rafflande äventyr gör vi allt för att hjälpa dig att hitta det som passar just dig. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Gibbston

Upplev allt vad Gibbston har att erbjuda. Här kommer du få se en ny sida av Queenstown. Med så många platser att besöka och saker att göra är det lätt att förstå varför 10 000 människor väljer att bo i denna imponerande stad. Gibbston ligger 19 km öster om stadens centrum. Om du landar på Queenstown Intl. är det bara att vänta in dina väskor, ta en taxi och åka 13 km åt öster.

Många av stadens främsta sevärdheter kan man hitta i närheten av Gibbston, och Amisfields vingård och Gibbston Valleys vingård är två som är svåra att glömma. Glöm inte att även skriva upp Amisfield och Chard Farm på din lista över saker att göra. Under din vistelse kanske du ska fundera på att besöka några andra områden för att se mer av vad Queenstown har att erbjuda. Arrow Junction och Lake Hayes är två bra förslag som ligger ganska nära.

AJ Hackett Bungy Jumping, Brennan Wines, Mt. Rosa Wines och Peregrine Wines är idealiska platser för dem som reser utan de små.

Hotell i Gibbston

I Gibbston ska du boka boende i god tid eftersom det bara finns några få boenden här. Ta hjälp av vår reseguide för att se vad som finns.

Om du väljer ett av våra populära hotell, som Mt Rosa Lodge och Kinross Cottages, kommer du vakna upp varje morgon och känna dig redo att ge dig ut på äventyr.