Resor till General Luna

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till General Luna med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i General Luna

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i General Luna
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i General Luna

När det är dags att ta en välbehövlig paus och upptäcka nya platser, kan en resa till General Luna vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet får du de bästa erbjudandena på flyg och hotell till General Luna.

Spara pengar genom att boka flygresa och boende på samma gång.

Om du planerar din semester genom oss finns det ingen gräns för alla fantastiska upplevelser du kommer att få. Med ett globalt nätverk på över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 hotell kan du få allt du någonsin har drömt om.

Övertygad om att du kan hitta något billigare? Boka en paketresa idag och råkar du sedan hitta ett bättre paketerbjudande inom 48 timmar efter bokning, så matchar MrJet det och ger dig tillbaka skillnaden med vår prisgaranti.

Stunden är inne! Följ din inre äventyrare var den än för dig. Varje plats är fylld av fantastiska överraskningar och nya erfarenheter, så låt oss hjälpa dig att upptäcka dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till General Luna

Är du redo att boka din resa till General Luna? Här kan du hitta många tips om vad du kan göra under din vistelse i Surigao del Norte.

General Luna ligger cirka 780 km sydöst om Manila, huvudstaden i Filippinerna.

Är det dags att stressa ner? Då ska du passa på att spendera en förmiddag på Magpupungko Beach eller General Luna Beach. Här kan du läsa en bra bok och njuta av utsikten.

Älskar du naturliga sevärdheter? Då ska du se till att besöka Sohoton Park, som du hittar 30 km från General Luna. Här kan du ta ett djupt andetag och känna hur stressen sakta försvinner.

Vill du utforska Dapa Public Market och Doot Beach? Dessa enastående attraktioner ligger i Dapa, bara 9 km från General Luna.

Läcker mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar upp det bästa ett land har att erbjuda. Se till att du hinner hänga med lokalbefolkningen under Filippinernas självständighetsdag den 12 juni.

När det är dags att flyga hem igen ska du se till att du har extra tid för att hinna till Surigao (SUG). Flygplatsen ligger 70 km väster om General Luna, och det är den närmaste flygplatsen.

Hotell i General Luna

Även vana resenärer måste vara snabba om de ska boka boende här. General Luna erbjuder endast 6 boenden. Dem kan du få mer information om i vår reseguide.

Vare sig du är ute efter ett enklare boende eller ett lyxhotell har den här staden ett och annat att erbjuda. På Bravo Beach Resort (Tourism Rd) och Dormitels Siargao - Hostel (Brgy. Catangan, Cloud 9) får du bra service för ett rimligt pris. Du kanske hellre vill leva som en kung eller drottning medan den professionella personalen på Siargao Bleu Resort And Spa tar hand om alla dina behov? Siargao Paraiso Resort är också ett bra alternativ för de som vill skämma bort sig riktigt ordentligt.