Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Gallodoro

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Gallodoro med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Gallodoro

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Gallodoro
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Gallodoro

Flyg och hotell i Gallodoro

Varje resande är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag. Låt MrJet arrangera den bästa resan med flyg och hotell till Gallodoro för dig och dina vänner.

Få mer pengar över till spännande aktiviteter när du ordnar både flyg och hotellrum med oss.

Vi har över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell. De är dina att välja bland med bara ett par klick. Dags att sluta tveka och börja planera drömsemestern.

Med vår prisgaranti behöver du inte tveka! Om du hittar ett billigare paketerbjudande inom 48 timmar efter att du har bokat genom oss, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Var och en har sina egna unika semesterplaner. Vare sig dina inkluderar rofyllda dagar på stranden eller rafflande äventyr vill vi hjälpa dig att hitta precis det du söker. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Gallodoro

Om du vill lära känna Messina ska du utforska stadens olika områden. Gallodoro, som ligger 40 km sydväst om stadskärnan, är bara ett av många kapitel i stadens övergripande historia. Efter att du har kommit av planet på Fontanarossa och hämtat ditt bagage kan du ta en taxi som kör dig 55 km åt nordöst till ditt resmål.

I staden finns det gott om spännande saker att göra, och många av dem hittar du nära Gallodoro. Det är ingen lätt uppgift att välja vilka som är de bästa sevärheterna, men Grekisk teater och Palazzo dei Congressi är några du absolut inte får missa. När du väl har besökt dessa platser kommer du vilja fortsätta till Palazzo Corvaja och Badia Vecchia. Under din vistelse här kanske du även ska se till att besöka några andra områden för att uppleva allt vad Messina har att erbjuda. Letojanni och Forza d'Agro är ett par riktigt bra förslag som inte ligger alltför långt bort.

Om du känner dig sugen på att besöka några av höjdpunkterna i de centrala delarna av Messina bör du se till att inkludera Messinas katedral och Orologio Astronomico. Se även till att stanna till vid Santissima Annunziata dei Catalani kyrka och Orion-fontänen (Fontana di Orione). för att få en ännu bättre känsla för området.

Res tillbaka till gamla tider när du besöker Barockfontänen, San Domenico-kyrkan, Palazzo dei Duchi di Santo Stefano och Museo Archeologico di Taormina. Dessa historiska attraktioner har ett urval av intressanta historier att berätta.

Om du är intresserad av heliga sevärdheter måste du besöka Chiesa Santa Caterina, Taorminas katedral, San Pancrazio kyrka och Chiesa dei Santi Pietro e Paolo d'Agro.

Hotell i Gallodoro

Har du lust att boka ditt boende i Gallodoro? Kanske vi kan hjälpa dig? Hos oss hittar du nämligen 182 utmärkta boenden samlade i vår reseguide.

Vem säger att bra service måste kosta allt för mycket? Du kan få ett rum för ett bra pris på Villa Il Glicine Residence och Villa Zagara Garden. Om du däremot är en sådan som gillar att lyxa till det när du reser skulle Belmond Grand Hotel Timeo eller Belmond Villa Sant'Andrea passa dig bättre.